Ζέτα: «Όσοι ασχολούνται με τα "προσωπικά" μου μπορεί να ξέρουν με ποιον είμαι, δεν γνωρίζουν όμως την ουσία»
Showbiz

Ζέτα: «Όσοι ασχολούνται με τα "προσωπικά" μου μπορεί να ξέρουν με ποιον είμαι, δεν γνωρίζουν όμως την ουσία»

Την κακή σχέση που έχει με τη δημοσιότητα αλλά και την ενόχλησή της που ασχολούνται τα media με την προσωπική της ζωή αποκαλύπτει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ηθοποιός ερωτώμενη τι της έχει στερήσει η δημοσιότητα, απαντά στο βήμα: «Επειδή είμαι στον χώρο από 13 ετών έχω στερηθεί αρκετά, όπως η ανεμελιά σε μικρότερη ηλικία. Περνώντας τα χρόνια η δημοσιότητα έχει ενταχθεί πια στην καθημερινότητά μου και έχω μάθει να ζω με αυτό. Μου έχει τύχει για παράδειγμα κάποιες φορές να ακυρώσω εξόδους μου επειδή δεν έχω τη διάθεση να βρεθώ απέναντι σε κάμερες!».

Θα καταφέρετε να ζήσετε ποτέ το κομμάτι της προσωπικής ζωής σας μακριά από τα φώτα ή είναι δρόμος δίχως επιστροφή;

«Δύο είναι οι τρόποι: να σταματήσω αυτή τη δουλειά ή να σταματήσουν να ασχολούνται με τη ζωή μου. Μόνο έτσι θα το κατάφερνα αυτό. Ξέρετε όμως κάτι; Όλοι όσοι ασχολούνται με τα "προσωπικά" μου μπορεί να ξέρουν με ποιον είμαι, δεν γνωρίζουν όμως στην ουσία την προσωπική μου ζωή».

Δηλαδή, θα νιώθατε ευτυχία αν μια μέρα περπατούσατε ανάμεσα στον κόσμο και δεν σας αναγνώριζαν ή θα τρομάζατε;

«Θα απαντήσω λέγοντας ότι όταν περπατώ στους δρόμους μιας ξένης χώρας νιώθω πολύ πιο ελεύθερη. Μια καλή μου φίλη βέβαια μου επεσήμανε σε ένα ταξίδι μας ότι ακόμη και μεταξύ αγνώστων είμαι πολύ συγκρατημένη. Δεν ξέρω αν είναι θέμα χαρακτήρα ή αν μου έχει γίνει δεύτερη φύση το να προσέχω να μην τραβήξω την προσοχή όταν είμαι σε δημόσιο χώρο, πάντως, μη νομίζετε, ακόμη και στην Ελλάδα καταφέρνω να περνώ απαρατήρητη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved