Ντόρα Κουτροκόη: «Και μόνο η ταλαιπωρία του ξενυχτιού αρκεί για να χάσω τα κιλά που πήρα»
Showbiz

Ντόρα Κουτροκόη: «Και μόνο η ταλαιπωρία του ξενυχτιού αρκεί για να χάσω τα κιλά που πήρα»

Πόσα κιλά πήρε στη διάρκεια της εγκυμοσύνη η Ντόρα Κουτροκόη;

«Πήρα 16 κιλά. Προς το παρόν, παρόλο που δεν ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής έχω χάσει 12 και μου μένουν άλλα τέσσερα. Και μόνο η ταλαιπωρία του ξενυχτιού αρκεί για να χάσω τα κιλά που πήρα και από ότι φαίνεται δεν θα δυσκολευτώ να επιστρέψω στις προηγούμενες αναλογίες μου. Εννοείται ότι σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, όλοι οι γνωστοί και φίλοι με πίεζαν να τρώω. Εγώ για να μην τους προσβάλλω έτρωγα, και ιδιαιτέρου γλυκά, και έτσι στον ένατο μήνα η ζυγαριά μου έφτανε να δείχνει επιπλέον 16 κιλά. Δεν πρόσεξα καθόλου τη διατροφή μου και, για να είμαι ειλικρινής, ούτε τώρα την προσέχω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το παιδί μου να τρέφεται σωστά και να παίρνει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να είναι υγιές» τόνισε στο ΟΚ.

-Μανώλη, παρατήρησες αλλαγές στη συμπεριφορά της Ντόρας από τότε που γέννησε;

«Καμία απολύτως. Περίμενα κι εγώ να γίνει πιο ώριμη, αλλά είναι ίδια και απαράλλαχτη. (Γελάει.) Αλλά ούτε κι εγώ άλλαξα καθόλου. Τα ίδια καραγκιοζιλίκια που έκανα και πριν, τα κάνω τώρα στο μωρό μου. Το αγαπημένο μου είναι να κρύβομαι πίσω από την κουρτίνα και να εμφανίζομαι ξαφνικά μπροστά του, για να τον βλέπω να γελάει.»

Ντόρα: «Αρκετές γνωστές μου παρουσίασαν συμπτώματα επιλόχειας κατάθλιψης, και ομολογώ ότι φοβόμουν μην πάθω κι εγώ το ίδιο. Έγιναν ακόμα πιο ευαίσθητες είχαν νεύρα, κουράζονταν όταν περνούσαν μεγάλο διάστημα με τα παιδιά τους. Δεν είχα τίποτα από αυτά. Αντιθέτως, θέλω να είμαι συνέχεια με τον γιο μου και ακόμη και όταν κοιμάται, πηγαίνω πάνω από την κούνια του και τον παρακολουθώ. Η πιο ωραία ώρα της ημέρας είναι όταν εκείνος κοιμάται κι εγώ τον χαζεύω και μετράω τις ανάσες του. Είναι τόσο γαλήνια τα μωρά όταν κοιμούνται που, πραγματικά, ακόμη και αν έχεις περάσει μία μέρα έντασης, αμέσως ηρεμείς.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved