Ο Έλτον Τζον παντρεύεται τον Μάιο
Showbiz

Ο Έλτον Τζον παντρεύεται τον Μάιο

Ο Έλτον Τζον είναι ζευγάρι με τον Ντέιβιντ Φέρνις και έχουν δύο παιδιά. το 2005 είχαν κάνει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά ακόμα δεν έχουν παντρευτεί μιας και δεν ήταν νόμιμο στην Βρετανία.

Ο ιστορικός νόμος που νομιμοποίησε το γάμο μεταξύ δύο προσώπων του ίδιου φύλου τέθηκε σε ισχύ το Σάββατο στην Αγγλία και την Ουαλία, έπειτα από μακρά μάχη των ομοφυλοφίλων!

"Είμαι υπερήφανος για τη Βρετανία και για τους νόμους που είδαν το φως της ημέρας αφότου είμαστε μαζί", δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ο Ντέιβιντ Φέρνις δήλωσε από την πλευρά του σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Las Vegas Review-Journal" πως θα παντρευτούν τον Μάιο: «Ο Έλτον κι εγώ θα παντρευτούμε, σαν διάσημο ζευγάρι νιώθουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να βεβαιωθούμε ότι όλοι ξέρουνε, ότι αυτό που πολλοί ομοφυλόφιλοι που ζουν σε αυτή τη χώρα, και δεν φανταζόντουσαν ότι θα μπορούσε να συμβεί, τώρα γίνεται». Και πρόσθεσε: «Ο Έλτον κι εγώ ξέρουμε ότι υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να αποκαλείς κάποιον τον σύντροφό σου και να τον αποκαλείς και σύζυγό σου. Το σύντροφος είναι μία τόσο απρόσωπη λέξη που δεν αντιπροσωπεύει την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved