Τηλέμαχος Ζέης: Από τραγουδιστής… αρωματοποιός
Showbiz

Τηλέμαχος Ζέης: Από τραγουδιστής… αρωματοποιός

Η ιδέα στον Τηλέμαχο Ζέη να ασχοληθεί με την αρωματοποιία γεννήθηκε από ένα τυχαίο γεγονός – στην περίπτωσή του προέκυψε στις πίστες.

Πριν από χρόνια τραγουδούσε ως δεύτερη φωνή με τον Γιώργο Μαζωνάκη σε κάποιο νυχτερινό κέντρο και όταν οι συνάδελφοί του φόρεσαν την ίδια κολόνια με εκείνον θεωρήθηκε από τον ίδιο γεγονός ανεπίτρεπτο - τόσο που έδωσε υπόσχεση στον εαυτό του να μην ξανασυμβεί ποτέ, βρίσκοντας ο ίδιος τη λύση.
«Μου μπήκε η ιδέα να φτιάξω ένα δικό μου άρωμα προκειμένου να μη με αντιγράφει κανένας. Η μυρωδιά χαρακτηρίζει τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά - το θεωρώ κάτι πολύ προσωπικό. Παρά το γεγονός ότι δούλευα ως δεύτερη φωνή στα μεγαλύτερα νυχτερινά μουσικά σχήματα, άρχισα να κατεβαίνω στο κέντρο της Αθήνας για να προμηθεύομαι αιθέρια έλαια και να μελετώ τις προσμίξεις. Όταν φόρεσα το πρώτο μου άρωμα και όλοι άρχισαν να με ρωτούν γι' αυτό, τότε αντιλήφθηκα ότι είχα φτιάξει κάτι καλό. Τώρα ξέρω ότι όταν τίθεται ένα τέτοιο ερώτημα το αποτέλεσμα θεωρείται επιτυχημένο» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Ο νεαρός τραγουδιστής αποφεύγει να χρησιμοποιεί μεθόδους όπως του γνωστού οίκου Givenchy, όπου οι ειδικοί αρωματοποιοί ψεκάζουν την εσωτερική πλευρά των τραπεζομάντιλων στα εστιατόρια για να αξιολογήσουν τις εντυπώσεις των πελατών: «Ανακατεύοντας τη βανίλια με το σανταλόξυλο και το πεύκο αμέσως διαισθάνομαι αν αυτό που δημιουργώ θα βγει σε κάτι καλό. Η μυρωδιά έχει καταγραφεί στο μυαλό μου και ό,τι κάνω είναι η προσπάθεια να την αποτυπώσω. Στα αρώματα δεν χωράνε προδιαγραφές. Είναι διάθεση και δημιουργία της στιγμής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved