Ο Πάνος Καλίδης μας συστήνει τον έξι μηνών γιο του!
Showbiz

Ο Πάνος Καλίδης μας συστήνει τον έξι μηνών γιο του!

Την πρώτη επίσημη φωτογράφιση με τον μόλις έξι μηνών γιο του έκανε ο Πάνος Καλίδης.

Ο τραγουδιστής μιλά στο περιοδικό Hello, για την πατρότητα, πόσο τον έχει αλλάξει ο γιος του, αλλά και αν έχει διαπιστώσει αλλαγές στον τρόπο που μεγαλώνουν οι δυο του κόρες.
"Η γέννηση του γιου μου θεωρώ ότι ήταν το συμπλήρωμα μου. Μετά από δύο δεσποινίδες ήρθε και ο άντρας της οικογένειας και άλλαξε ξανά τη ζωή μας, κανονιάς την ακόμα πιο όμορφη και ξεχωριστή».
Έχετε ξεκινήσει να ονειρεύεστε στιγμές μαζί του; «Εννοείται! Όπως κάθε πατέρος έτσι και εγώ απάτη στιγμή που τον κράτησα στα χέρια μου άρχισα να ονειρεύομαι πολλά πράγματα μαζί του. Μας σκέφτομαι να πηγαίνουμε μαζί στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε αγώνες αλλά τολμώ να σκεφτώ, και πιο μακριά όπως για παράδειγμα την επαγγελματική του αποκατάσταση»
Τι θέλετε να γίνει όταν μεγαλώσει; «Καταρχάς θέλω να είναι υγιής και ευτυχισμένος. Σίγουρα δεν θα επιθυμούσα με τίποτα να μπλέξει με τη νύχτα αλλά να περπατήσει σε άλλα μονοπάτια. Προς το παρόν ας αρκεστούμε στο ότι θέλω να τον δω να μεγαλώνει όμορφα και να γίνει ένας δυνατός και έξυπνος άντρας»
Ποια εικόνα, ή συμβουλή έχετε κρατήσει από τον δικό σας πατέρα;
«Έχω κρατήσει το σεβασμό που είχα από μικρός στο πρόσωπο του και την κυριαρχία του στο σπίτι, θυμάμαι επίσης ότι ήταν ένας πολύ αποφασιστικός άνθρωπος όσον αφορά τα καθημερινά προβλήματα που προέκυπταν στην οικογένεια μας. Και βέβαια ήταν πολύ εργατικός»
Έχετε διαπιστώσει αλλαγές στον τρόπο που μεγαλώνετε το γιο σας σε σχέση με τις κόρες σας; «Τα παιδιά εκτός από αγάπη δεν θέλουν πολλά πράγματα για να μεγαλώσουν. Σίγουρα είμαστε πιο ήσυχοι και με λιγότερο άγχος σε σχέση με τον ερχομό της πρώτης μας κόρης, της Δήμητρας, που όλα φάνταζαν δύσκολα και ύποπτα»
Λένε ότι οι κόρες έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον πατέρα τους.
«Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια καθώς τα κορίτσια απάτη φύση τους είναι πιο εκδηλωτικά και ευαίσθητα. Δείχνουν την αγάπη τους πιο εύκολα», εξομολογείται στο περιοδικό Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved