Πάνος Καλίδης: «Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τον Χρήστο»
Showbiz

Πάνος Καλίδης: «Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τον Χρήστο»

Για το αν έχει ακούσει ακραία πράγματα που αφορούν εκείνον, την συνεργασία του με τον Ηλία Βρεττό αλλά και για τα υποτιθέμενα προβλήματα επικοινωνίας με τον Χρήστο Χολίδη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Πάνος Καλίδης.


Έχετε ακούσει ακραία πράγματα για εσάς;
«Όταν κάτι με ενοχλήσει ως άνθρωπο αλλά και ως τραγουδιστή σε τέτοιο σημείο που θα βλάψει την αξιοπρέπεια μου, τότε σίγουρα θα μπώ στη διαδικασία να απαντήσω και να αποκαταστήσω την αλήθεια».

Για μία ακόμη φορά συνεργάζεστε με έναν άντρα καλλιτέχνη, τον Ηλία Βρεττό, αποδεικνύοντας ότι τελικά δεν είναι πολύ δύσκολες τέτοιου είδους συνεργασίες.
«Eαν υπάρχει αντικειμενική άποψη του καλλιτεχνικού μας γίγνεσθαι, τότε δεν είναι δύσκολη κανενός είδους συνεργασία. Σίγουρα τα σουξέ και τα χρόνια μιας καριέρας κατατάσσουν κάπου τον καθένα μας, όμως από εκεί και πέρα φτιάχνουμε ένα σχήμα, δίνουμε τα χέρια μας με τους συναδέλφους μας και τηρούμε τη συμφωνία μας»
Πρόσφατα ακούστηκε ότι στην προηγουμένη συνεργασία, σας με τον Χρήστο Χολίδη υπήρχαν προβλήματα στην επικοινωνία σας. «Μάλλον έτσι είναι το παιχνίδι κάθε φορά και πρέπει να έχω πρόβλημα με τον καλλιτέχνη που συνεργάζομαι. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τον Χρήστο. Μου έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν να καταπατηθεί συνεργασία ωστόσο αν και θα μπορούσα δεν τη χάλασα σεβόμενος τον επιχειρηματία», λέει στο περιοδικό Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved