Βαλάντης: Γιατί τον σέρνουν στα δικαστήρια οι πρώην του;
Showbiz

Βαλάντης: Γιατί τον σέρνουν στα δικαστήρια οι πρώην του;

Δικαστικές διαμάχες με τις πρώην συζύγους του θα έχει ο Βαλάντης μιας και εκείνες αποφάσισαν να τον πάνε στα δικαστήρια προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους με εκείνον.

Θα κληθεί εις διπλούν στις δικαστικές αίθουσες, μία τον Ιούνιο αλλά και μία τον Σεπτέμβριο.
Η Έλενα Γκρέκου έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν πως δεν ήθελε να φτάσουν τα πράγματα με τον Βαλάντη σε αυτό το σημείο, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η υπομονή της έφτασε στα όρια της. Γιατί αν και προσπάθησε πολλές φορές να βρει μαζί του μια συμβιβαστική λύση δεν τα κατάφερε. Κάθε τους συμφωνία ότι όλα θα πάνε καλά και πως θα είναι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις του όσον αφορά το παιδί, φέρεται να έπεφταν στο κενό.
Στη μεταξύ τους αντιδικία πριν από χρόνια, το δικαστήριο είχε αποφανθεί σε μια μηνιαία διατροφή που έπρεπε να καταλάβει ο τραγουδιστής για τον μονάκριβο του Χάρη. Σύμφωνα όμως με όσα ισχυρίζεται η τραγουδίστρια πρώην σύντροφος του, ο Βαλάντης, δεν είναι συνεπής πάνω από ένα χρόνο.
Πριν από ένα μήνα περίπου, η Ελενα Γκρέκου κατέθεσε εις βάρος του μια πολυσέλιδη αγωγή διατροφής, απαιτώντας από τον νόμο πλέον να πάρει την υπόθεση στα χέρια του. Ο Βαλάντης κατηγορείται ότι πάνω από ένα χρόνο δεν έχει δώσει ούτε μια φορά στο παιδί του αυτό που επιβάλλει ο νόμος.
Τα προβλήματα όμως για τον Βαλάντη δεν σταματούν εδώ μιας η δεύτερη σύζυγός του Κατερίνα Κουκουτέγου με την οποία το 2011 απέκτησαν μια κόρη, του κάνει και εκείνη αγωγή.
Πολλά ακούστηκαν τότε για τον χωρισμό τους και για τον ρόλο ενός τρίτου προσώπου στην εξέλιξη αυτή, ενώ η συνέντευξη τότε του τραγουδιστή που παραδεχόταν δημόσια το ότι είναι σε διάσταση με τη σύζυγο του αλλά και ότι υπάρχει νέος έρωτας τους στη ζωή του, θα φούντωνε ακόμα την μεταξύ τους αντιπαράθεση.
Το διαζύγιό τους δεν βγαίνει συναινετικά και η δεύτερη σύζυγός του, η οποία είναι γόνος μιας οικονομικά ευκατάστατης οικογένειας από την Βόρειο Ελλάδα, στην αγωγή που του κατέθεσε θα δώσει μάχη μέχρι τελικής πτώσης, τόσο για τη διατροφή του παιδιού αλλά και για το πολυτελές σπίτι που απέκτησαν από κοινού, αλλά και ένα σκάφος που ο μεν Βαλάντης υποστηρίζει ότι του το έκανε δώρο και η δε πρώην σύζυγός του να αντικρούει τα λεγόμενα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved