Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο ρόλος της τρανσέξουαλ και οι ενδοιασμοί
Showbiz

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο ρόλος της τρανσέξουαλ και οι ενδοιασμοί

Τι έκανε τον Φώτη Σεργουλόπουλο να αναθεωρήσει και να δεχτεί να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Priscilla, η βασίλισσα της ερήμου»;

«Νομίζω ότι η συμμετοχή μου στην παράσταση είναι σχεδόν καρμική. Ήμουν στο Shamone πέρσι το καλοκαίρι, και ήρθε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει από το Λονδίνο και μου είπε: «Πήγα και είδα την «Priscilla, η βασίλισσα της ερήμου» γιατί θα τη διασκευάσω». Εγώ είχα δει το συγκεκριμένο μιούζικαλ στη Νέα Υόρκη και είχα συγκλονιστεί. Με το που μου το είπε, ξεροκατάπια. Σκέφτηκα ότι θα ήθελα πολύ να παίζω σε μία τέτοια παράσταση, αλλά δεν του είπα τίποτα. Τον ρώτησα απλά: «Ποιος θα το σκηνοθετήσει και όταν μου είπε ότι θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός με τον οποίο γνωριζόμαστε σχεδόν 20 χρόνια, έσκασα από τη ζήλια μου. Πέρασε ο καιρός και Δεκέμβριο μου τηλεφώνησε ο Φωκάς, «θέλω να σε δω» μου είπε. «Έλα όποτε θες να δεις και το μωρό» απάντησα. «Σε πειράζει να είναι μαζί μου και ο Γιώργος Καπουτζίδης με ρώτησε και τότε κατάλαβα ότι θέλουν να μου μιλήσουν για την παράσταση. Ο ήρθαν στο σπίτι, πριν ρωτήσουν οτιδήποτε, τους «Πείτε μου ότι με θέλετε γι' αυτό που νόμιζω». (Γελάει) Ήθελα τόσο πολύ να παίξω τον ρόλο της Μπερναντέτ που δεν ρώτησα ούτε για την αμοιβή μου τίποτα. Από τη στιγμή που το αναλάμβαναν αυτοί οι δύο άνθρωποι που γνωρίζω τι δουλειά κάνουν, ήθελα πολύ να το κάνω» τόνισε στο ΟΚ.
-Είχες ενδοιασμούς να ερμηνεύσεις μια τρανσέξουαλ;
«Κανέναν. Πρόκειται για ένα πολυβραβευμένο μιούζικαλ και ο ηθοποιός που έπαιζε τον ρόλο μου στην κινηματογραφική του εκδοχή, είχε προταθεί γιο Όσκαρ. Η Μπερναντέτ είναι μία παλαίμαχος drag queen που έχει αποσυρθεί και ζει στο Σίντνεϊ με τον σύζυγο της. Την ημέρα που πεθαίνει ο άντρας της επικοινωνεί μαζί της ο Τικ που κάνει επίσης drag show και την πείθει να κάνουν κάποιες εμφανίσεις σε ένα καζίνο προκειμένου εκείνος να γνωρίσει τον γιο του. Μαζί τους στον θίασο είναι και ο Άνταμ τον οποίο υποδύεται ο Παναγιώτης Πετράκης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved