Χρύσα Παπά: «Θα ήθελα να βρω έναν σύντροφο με τον οποίο θα ήθελα να αποκτήσω τα παιδιά του»
Showbiz

Χρύσα Παπά: «Θα ήθελα να βρω έναν σύντροφο με τον οποίο θα ήθελα να αποκτήσω τα παιδιά του»

Υπήρχαν στιγμές που αισθάνθηκε αμήχανα η Χρύσα Παπά επειδή οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να εισβάλουν στην ιδιωτική της ζωή, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να της χρεώσουν και σχέση με τον Δάνη Κατρανίδη;

«Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσει δεν ξέρω αν αρκεί να πει κάποιος «όχι, δεν είμαστε ζευγάρι», γιατί αν θέλουν να πουν ή να γράψουν κάτι θα το κάνουν. Πολλοί μπορεί να θεωρούν ότι είμαι σνομπ, αλλά πραγματικά έρχομαι σε τρομερά δύσκολη θέση και δεν ξέρω τι να απαντήσω, όταν πίσω από μία ερώτηση κρύβεται και ένα όνομα» τόνισε στο ΟΚ.
-Είσαι σε κάποια σχέση αυτή την περίοδο;
«Όχι, είμαι μόνη μου, εδώ και λίγο καιρό.»
-Σου λείπει μια σχέση;
«Δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου να είπα «τώρα θέλω γα κάνω μία σχέση». Αφήνω τα πράγματα να έρχονται από μόνα τους, γιατί ίσως και η ζωή ξέρει τι είναι καλύτερο για εμάς. Σε αυτά τα ζητήματα έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει συνταγή. Πολλοί λένε ότι πιστεύουν μόνο στον έρωτα με την, πρώτη ματιά. Εμένα μου έχει συμβεί και να γνωρίσω κάποιον στο σπίτι φίλης μου και να κεραυνοβοληθώ, αλλά και να προκύψει μια σχέση με κάποιον που γνώριζα καιρό.»
-Τι σε έμαθε η τελευταία σου σχέση;
«Να πατάω περισσότερο τα πόδια μου στη γη.»
-Έχει χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας;
«Όχι, Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να γίνω μητέρα, θα ήθελα όμως να γίνει με κάποιον που θεωρώ ιδανικό για να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου. Πριν από λίγο-καιρό έτυχε να δω ένα ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση όπου άκουσα να λένε: «Κάθε παιδί που γεννιέται έχει το αίμα της μητέρας αλλά και του πατέρα του». Δεν είναι κάτι που δεν γνώριζα, αλλά ήταν σαν να το άκουγα πρώτη φορά. Επειδή λοιπόν είμαι πολύ ρομαντικός άνθρωπος θα ήθελα να βρω έναν σύντροφο με τον οποίο θα ήθελα να αποκτήσω τα παιδιά του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved