Σόφια Βόσσου: Φωτογραφίζεται με την κόρη της και μιλά για την σχέση τους!
Showbiz

Σόφια Βόσσου: Φωτογραφίζεται με την κόρη της και μιλά για την σχέση τους!

Σχέση λατρείας χαρακτηρίζει το δέσιμο που έχει με την κόρη της, Ερασμία Μάνου, η Σοφία Βόσσου! Μαμά και κόρη φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για την σχέση τους!

Είναι φανερή η σχέση αγάπης και λατρείας που έχετε μεταξύ σας. Σοφία Βόσσου: «Δεν είχαμε ποτέ τυπική σχέση μάνας κόρης. Υπάρχει βαθιά αγάπη. Την εκτιμώ και τη σέβομαι ως προσωπικότητα και ταλέντο. Είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο, ουσιαστικό και ειλικρινές παιδί. Δεν ανήκει σ' αυτή την εποχή της ψευτιάς. Αυτό έχει το τίμημα και τα βραβεία του. Είμαι πολύ περήφανη που είναι κόρη μου. Δεν θα σου πω ότι οφείλεται στον τρόπο που. τη μεγάλωσα. Είναι στο DΝΑ της. Είναι ένα πάγκαλο πλάσμα με φοβερά ταλέντα και δύναμη ψυχής»
Τι εννοείς όταν λες ότι δεν είχατε ποτέ τυπική σχέση μάνας κόρης;
Σ.Β.: Δεν ήμουν η κλασική μαμά που ρωτούσε συνεχώς «Ντύθηκες; Έφαγες;» Απέκτησα την κόρη μου σε πολύ μικρή ηλικία και έχω κάνει πολλά λάθη απέναντι της. Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος ολοκληρώνεται με το παιδί. Αν την έφερνα στον κόσμο σε μια πιο ώριμη ηλικία, θα έκανα λιγότερα λάθη»
Ποια ήταν τα λάθη σου; Σ.Β.: «Δεν ασχολήθηκα μαζί της ολοκληρωτικά. Είχα την έννοια της φυσικά, αλλά υπήρχαν φορές που με χρειαζόταν περισσότερο κοντά της. Με τη γνώση που έχω τώρα θα λειτουργούσα διαφορετικά. Απο μια η ηλικία και μετά είσαι γεμάτος. Πιστεύω εντέλει ότι πρέπει να γινόμαστε γονείς σε πιο ώριμη ηλικία»
Εράσμια, είχατε ποτέ κόντρα στην εφηβεία σου; Εράσμια Μάνου: «Κόντρα με την ουσιαστική έννοια, όχι. Δεν αμφισβητήθηκε ποτέ η σχέση μας. Ήταν φίλη μου. Εισέπραττα στοργή και αγάπη τόσο από εκείνη όσο και από τις δύο οικογένειες, του μπαμπά και της μαμάς μου. Πάντα αντιλαμβανόμουν ότι είναι μια αναγνωρίσιμη επαγγελματίας με πολλές υποχρεώσεις. Ίσως να είχα κάποια μικρά παράπονα ως παιδί, αλλά πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα τόσο τις δικές της ανάγκες όσο και της ζωής που έτρεχε και έπρεπε να την προλάβει, να την αρπάξει. Όσο μεγαλώνω, την καταλαβαίνω περισσότερο», καταλήγει στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved