Λίλη Τσεσματζόγλου: «Ηθοποιοί είμαστε, όχι μοντέλα»
Showbiz

Λίλη Τσεσματζόγλου: «Ηθοποιοί είμαστε, όχι μοντέλα»

Ο ρόλος της Λίλης Τσεσματζόγλου δεν απαιτεί καθόλου μακιγιάζ. Έπρεπε να υποδυθεί τη Λώρα για να την δούμε βαμμένη στα «Κλεμμένα όνειρα»;

«Στον πρώτο και δεύτερο κύκλο της σειράς, δεν βαφόμουν καθόλου. Ειδικά στον δεύτερο, σε κάτι επεισόδια που ήμουν και άρρωστη, δεν έβαζα τίποτα. Ελεγα: «Παναγία μου, δεν μπορώ...» (γέλιο). Στον τρίτο κύκλο, δεν μπορώ να πω, βάφομαι...» τόνισε στο Mytv.
-Δεν είχες πρόβλημα με αυτό;
"Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω κανένα θέμα με το ότι μπορεί να βγαίνω άσχημη στην τηλεόραση. Ποτέ, μα ποτέ δεν είχα τέτοια κολλήματα και μάλιστα μπορώ να σου πω ότι με ωφέλησε που δεν βαφόμουν, γιατί το δέρμα μου είναι πάρα πολύ ευαίσθητο και εάν ο ρόλος μου απαιτούσε περισσότερο μακιγιάζ, θα είχα θέμα. Τότε άντε να έβαζα μια πούδρα το πολύ και τέλειωνα, και είχα μια χαράδερματάκι, φρεσκαδούρα (γέλια). Τώρα στον τρίτο κύκλο που βάφομαι, να ξέρεις ότι έχω θέμα, επειδή είχα ξεσυνηθίσει.
- Η γυναικεία φιλαρέσκεια;
"Όχι, δεν έχω καθόλου πρόβλημα με αυτά, σε σημείο που μπορεί να κάνω και κακό στον εαυτό μου, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είμαι... Υπήρχαν πάρα πολλοί που μου λέγανε: «Χαντακώνεσαι» ή «Γιατί να μη βγαίνεις κι εσύ λαμπερή και να σε έχουν έτσι...». Πραγματικά όμως, εμένα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου όλα αυτά. Άλλωστε ηθοποιοί είμαστε, όχι μοντέλα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved