Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαίρομαι που ο κόσμος αγαπάει τη σειρά»

H Ελισάβετ Μουτάφη συμμετέχει για ακόμα μία φορά σε μια καθημερινή σειρά η οποία έχει τεράστια απήχηση στον κόσμο. Πού πιστεύει ότι οφείλεται η επιτυχία της;

«Θεωρώ ότι όταν είναι όλα καλά και έχουν δέσει σωστά και υπάρχει χημεία, τότε βγαίνει καλή και η δουλειά και έχει απήχηση στον κόσμο. Προσωπικά είμαι πολύ ευτυχισμένη γι' αυτό και χαίρομαι που ο κόσμος αγαπάει τη σειρά. Νομίζω ότι η επιτυχία της οφείλεται στα πάντα: στους σκηνοθέτες μας, στους ηθοποιούς, στο σενάριο, στους τεχνικούς, στην εταιρεία παραγωγής... Πιστεύω ότι για να γίνει μια καλή δουλειά όλα συμβάλλουν, δεν είναι ένα μόνο πράγμα» τόνισε στο Mytv.
-Μπορούμε να πούμε ότι είναι η καλύτερη καθημερινή σειρά που έχεις συμμετάσχει στην τηλεόραση;
«Δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτή ποτέ να λέω για τις δουλειές που έχω κάνει, είτε αυτές είναι στην τηλεόραση είτε στο θέατρο είτε στον κινηματογράφο... Επειδή τις αγαπάω όλες και όλες έχουν μια ιδιαιτερότητα για μένα. Δεν θα με ακούσετε ποτέ να λέω ότι αυτή η σειρά είναι καλύτερη από την άλλη. Ολες έχουν τον χαρακτήρα τους και όλες είναι -για μένα- πολύ ωραίες δουλειές, τις οποίες έχω αγαπήσει πολύ και έχω υποστηρίξει. Οπότε δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω καμία».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved