Γρ. Πετράκος: Μιλάει πρώτη φορά για τη Θεοφανία και το τραγούδι «Σήμερα σ’ αγαπώ τόσο πολύ» που της έγραψε!
Showbiz

Γρ. Πετράκος: Μιλάει πρώτη φορά για τη Θεοφανία και το τραγούδι «Σήμερα σ’ αγαπώ τόσο πολύ» που της έγραψε!

Μπορεί ο Γρηγόρης Πετράκος να είναι πάντα διακριτικός απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας, όμως φαίνεται πως ο ίδιος αποφάσισε να μιλήσει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Θεοφανία Παπαθωμά.

Στην ερώτηση αν είναι αλήθεια ότι έγραψε το συγκεκριμένο κομμάτι για την ηθοποιό, ο ίδιος απαντά στο Θέμα: «Ένας από τους μύθους που ακολουθεί κάθε τραγούδι είναι η μούσα για την οποία γράφτηκε. Ο καλλιτέχνης οφείλει να διατηρεί αυτόν τον μύθο κρυφό, καθώς και μέρος της γοητείας του τραγουδιού. Αν θέλεις όμως να σου πω κάτι προσωπικό, σημασία δεν έχει για ποιον γράφτηκε αλλά για ποιον τραγουδιέται σήμερα...»
Ο τραγουδοποιός απαντά και στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να κάνει τη Θεοφανία Παπαθωμά σκηνοθέτη και πρωταγωνίστρια στο τελευταίο του βίντεο κλιπ: «Ένα από τα καλά της σημερινής εποχής είναι ότι έχουμε συσπειρωθεί. Όλο το θέμα έχει γυρίσει πίσω στις παρέες. Στην ηχογράφηση του κομματιού ήρθαν φίλοι μουσικοί οι οποίοι με χαρά προσέφεραν την τέχνη τους αφιλοκερδώς, με πρώτο τον φίλο μου πιανίστα, Παύλο Βαλλιανάτο. Το «Σήμερα σ' αγαπώ τόσο πολύ» άρεσε στη Θεοφανία από την πρώτη ακρόαση. Ως σκηνοθέτης και ηθοποιός άρχισε να μου λέει εικόνες που της γεννούσαν το τραγούδι και οι στοίχοι του. Το επόμενο βήμα ήταν να σχεδιάσουμε μαζί το κλιπ. Στην υλοποίησή του βοηθούν φίλοι από την Element creative στην κάμερα, στο μοντάζ κλπ. Η αλληλεγγύη και η γενναιοδωρία θα μας βγάλουν από την κρίση, όχι οι πολιτικοί!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved