Γιάννα Ζιάννη: «Αν είναι δίκαιη ή άδικη η κριτική, αυτό θα φανεί στην πορεία»
Showbiz

Γιάννα Ζιάννη: «Αν είναι δίκαιη ή άδικη η κριτική, αυτό θα φανεί στην πορεία»

Τι πιστεύει η Γιάννα Ζιάννη ότι είδε σε εκείνη ο σεναριογράφος της σειράς, Κάτω Παρτάλι Λευτέρης Παπαπέτρου;

«Με τον Λευτέρη γνωριζόμαστε από το θέατρο, ήξερε τη δουλειά μου και είχαμε πει κάποια στιγμή να συνεργαστούμε. Έτυχε να είναι αυτή η χρονιά μας. Από ό,τι μου έχει πει, όταν έγραφε την Παναγιώταινα είχε στο μυαλό του εμένα όπως με είχε δει όταν έκανα μια αντικατάσταση στην παράσταση «Ράους», δηλαδή λίγο πιο «αφρατούλα», και αμέσως οραματίστηκε την Παναγιώταινα» τόνισε στον Ελεύθερο Τύπο.
-Πώς αισθάνεσαι με την τόσο μεγάλη επιτυχία και τα υψηλά νούμερα που κάνει η σειρά; «Σίγουρα απεριόριστη χαρά, αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο. Να κάνεις κάτι που να αρέσει στον κόσμο. Οσο περισσότερος κόσμος βλέπει τη σειρά τόσο το καλύτερο για όλους μας. Περίμενα ότι θα αρέσει, γιατί είναι κωμωδία και ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει, αλλά ότι θα είχε τόσο μεγάλη τηλεθέαση δεν το φανταζόμουν.»
- Υπάρχουν, ωστόσο, και αρνητικές κριτικές για τη σειρά που μιλούν για αργή πλοκή, εξελίξεις που «πάσχουν» και έλλειμμα έμπνευσης...»
«Δεν μπορώ να ξέρω την πρόθεση του καθενός που γράφει. Αυτό που σέβομαι είναι ότι η αισθητική του καθενός αλλάζει. Οι αρνητικές κριτικές, όπως και οι θετικές, ευπρόσδεκτες είναι. Άλλωστε, στη δουλειά μας εκτιθέμεθα, από εκεί και πέρα οι άλλοι κρίνουν. Τώρα, αν είναι δίκαιη ή άδικη η κριτική, αυτό θα φανεί στην πορεία. Το να μου πει κάποιος ότι δεν του αρέσει η σειρά δεν θα με χαροποιήσει κιόλας, αλλά είναι δικαίωμα του να έχει τη γνώμη του. Τα νούμερα πάντως αποδεικνύουν πως το «Κάτω Παρτάλι» αρέσει και αυτό είναι μια δικαίωση και για το κανάλι, αλλά και για όλους τους συντελεστές.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved