Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Η τηλεόραση είναι για μένα μεθαδόνη»
Showbiz

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Η τηλεόραση είναι για μένα μεθαδόνη»

Τι είναι για τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη το σινεμά και η τηλεόραση;

Ο ίδιος απαντά σε όλα. Όταν ερωτάται αν του λείπει ο κινηματογράφος, ο ηθοποιός και τραγουδιστής απαντά στη real: «Πολύ. Ίσως γιατί δεν έχω κάνει όσο θα 'θελα, ίσως γιατί ο τρόπος της δουλειάς του μου πάει περισσότερο. Εκεί έχω μια φιλοδοξία παραπάνω. Θέλω με την πρώτη ευκαιρία να σκηνοθετήσω τις δικές μου ταινίες - το «Ζητείται ψεύτης» του 2010 ήταν παραγγελία, διασκευή της κινηματογραφικής διασκευής του θεατρικού του Ψαθά. Συζητάω κάποια σεναριάκια (το ένα το γράφει φίλος, κάποια άλλα είναι για τον Βαμβακάρη και τον Ζαμπέτα), αν και το budget τους φαντάζει ανέκδοτο για την ώρα. Μέχρι τότε θα 'θελα να παίζω και στις ταινίες άλλων. Ελλήνων, ξένων που θαυμάζω κι εκτιμώ, έστω κι ως κομπάρσος».

Κάνεις, όμως, και τηλεόραση. Πέραν του σίριαλ «Με τα παντελόνια κάτω», αναφέρομαι και στη συμμετοχή σου ως συμπαρουσιαστή στο ανατρεπτικό talk show της Nova «Λαμπατέρ»...

«Αυτό είναι ένα παιχνίδι, μια παράλληλη ενασχόληση που θα την καλόβλεπα και μελλοντικά, αλλά δεν έχει σχέση με τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες. Μόνο ένα πρόβλημα έχω με την τηλεόραση: θα 'θελα να γίνονται πιο προσεγμένες δουλειές. Ας όψονται τα οικονομικά της. Όμως τη γουστάρω, γιατί είναι μεθαδόνη, υποκατάστατο της κινηματογραφικής κάμερας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved