Μαριώ: «Όλα έχουν τα… χαράτσια τους. Μας γα....νε. Ορίστε! Το ’ριξα πάλι το μπινελίκι μου»
Showbiz

Μαριώ: «Όλα έχουν τα… χαράτσια τους. Μας γα....νε. Ορίστε! Το ’ριξα πάλι το μπινελίκι μου»

Η Μαριώ αποκαλύπτει πως ο κύριος λόγος που συνεχίζει να δουλεύει, παρ' όλο που έχει φτάσει πλέον 69 ετών, είναι βιοποριστικός.


Ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό της εποχής μας;

«Είναι γεμάτη από μοναχικούς... Παλιά ήταν πολύ πιο ευαίσθητοι οι άνθρωποι. Συμπονούσαμε τον διπλανό μας... Κοίταξε να σου πω. Εγώ τώρα πια μεγάλωσα, έφτασα στα 69, αλλά έχω τη δουλειά μου για να ξεχνιέμαι. Αν δεν την είχα, τι θα 'μουνα; Μια γιαγιά αποκλεισμένη σ' ένα δωμάτιο».

Είναι βιοποριστικοί οι λόγοι που συνεχίζετε να τραγουδάτε;

«Έχω κι άλλα σπίτια στο κεφάλι μου και πρέπει να τα βοηθήσω. Όλα έχουν τα... χαράτσια τους. Μας γα....νε. Ορίστε! Το 'ριξα πάλι το μπινελίκι μου. Τέλος πάντων».

Ποια είναι η πιο ασυγχώρητη ενέργεια μέσα σε μια ερωτική σχέση;

«Η προδοσία. Όχι το να... κοιμηθεί με άλλη, αλλά το να αγαπήσει άλλη γυναίκα. Ας πάει με όποια θέλει, σιγά το πρόβλημα, ξέρουμε ότι ο άντρας είναι πολυγαμικός. Θα με πονούσε και θα μ' έκαιγε όμως να αγαπήσει μιαν άλλη και να φύγει... Κι εγώ θα μπορούσα να γουστάρω κάποιον για ένα βράδυ και να περάσω από την αγκαλιά του και να μη μαθευτεί. Ο,τι δεν μαθεύεται δεν ενοχλεί. Ο,τι δεν ενοχλεί δεν πληγώνει. Κι ό,τι δεν πληγώνει δεν πειράζει. Μόνο το ψέμα πειράζει».

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved