Βανέσα Αδαμοπούλου: «Δεν περιμένω ότι θα γίνει κάτι εξαιρετικό μέσα από το «YFSF»
Showbiz

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Δεν περιμένω ότι θα γίνει κάτι εξαιρετικό μέσα από το «YFSF»

Πιστεύει ότι το «YFSF» θα κάνει καλό στη δουλειά της η Βανέσα Αδαμοπούλου;

«Αυτή είναι η γενικότερη πεποίθηση. Ο κόσμος θεωρεί ότι αν είσαι στην τηλεόραση, αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι κάνεις πράγματα και έχεις μια καλή πορεία, κάτι που φυσικά δεν ισχύει στην πραγματικότητα, γιατί μπορεί να δουλεύεις σε αξιόλογες δουλειές, αλλά να μη βγαίνεις στην τηλεόραση.

Είναι η νοοτροπία του μέσου ανθρώπου και την καταλαβαίνω, αλλά εγώ δεν περιμένω ότι θα γίνει κάτι εξαιρετικό μέσα από το «YFSF» ούτε με ενδιαφέρει να με ξαναγνωρίσει ο περιπτεράς μου. Απλά, θα επιθυμούσα να κλείσω κάποιες καλύτερες δουλειές» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Γενικότερα, περνάτε δύσκολα στο χώρο της μουσικής;

«Τα τελευταία χρόνια, έχω αποτραβηχτεί από το συγκεκριμένο χώρο. Ασχολούμαι περισσότερο με το θέατρο, με μιούζικαλ, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται στο χώρο της μουσικής.»

-Μιλάτε σαν να έχετε πάρει απόφαση ότι έχουν δυσκολέψει τα πράγματα...

«Όχι, δεν το λέω για αυτόν το λόγο, αλλά γιατί μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω τώρα στο θέατρο, το μιούζικαλ. Δεν το βλέπω ως ένα μέσο για να μπω στο χώρο της μουσικής. Με ενδιαφέρει να τραγουδώ και να περνώ καλά. Εννοείται! Γι' αυτό είμαι και σε ένα Ιive που τραγουδώ ζωντανά και με βλέπει τόσος κόσμος! Αυτό με ευχαριστεί πάρα πολύ και είναι μεγαλύτερο κίνητρο από το να κερδίσω κάτι επαγγελματικά από το show. Περνάς ωραία εκείνη την ώρα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved