Κώστας Κόκλας: «Θέλω πολύ δεύτερο παιδί»
Showbiz

Κώστας Κόκλας: «Θέλω πολύ δεύτερο παιδί»

Παρά τα όσα έχουν ακουστεί περί κρίσης στον γάμο του με την σύζυγό του Κατερίνα, ο Κώστας Κόκλας «διαλύει» τα σύννεφα και αποκαλύπτει πως θέλει πολύ να μεγαλώσει η οικογένειά τους.

Στην ερώτηση αν φέτος το καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία ή θα ξεκουραστεί, ο ηθοποιός απαντά στη real: «Φέτος θα κάνουμε διακοπές. Έχω τρία-τέσσερα χρόνια να κάνω και δεν βλέπω την ώρα και τη στιγμή να συμβεί. Θα έχω γυρίσματα μέχρι τις αρχές Ιουλίου και μετά θα φύγω στη λατρεμένη Ζάκυνθο με τη γυναίκα μου και τον γιόκα μας»!

Ο οποίος λέγεται Δημήτρης και έχει μεγαλώσει...

«Είναι έξι πια και με βλέπει ελάχιστα με τόσο τρέξιμο - από τα γυρίσματα στο θέατρο. Στις διακοπές μας όμως θα εξιλεωθώ, δεν θα τον αφήνω στιγμή, αυτόν και την Κατερίνα μου».

Θα ήθελες να αποκτήσετε ένα ακόμα παιδί;

«Θέλω πολύ! Αγαπώ τα παιδιά, τα λατρεύω και ελπίζω να μεγαλώσει η οικογένειά μας».

Εσύ είσαι ο αυστηρός γονιός ή η Κατερίνα;

«Η Κατερίνα έχει τον δύσκολο αυτό ρόλο. Εμένα, που λείπω πολύ, μόνο «αυστηρό» δεν μπορείς να με πεις. Μου λείπει το πουλάκι μου, τι αυστηρός να είμαι μαζί του»;

Όλο και περισσότεροι συνάδελφοί σου μεταπηδάνε στην πολιτική. Εσύ γιατί όχι, Κώστα;

«Μου έχουν γίνει αρκετές κρούσεις, αλλά θέλω να ρίχνω το βάρος μου στο θέατρο που αγαπώ, δεν θέλω να μοιράζομαι σε κάτι άλλο, που έχει και τόσο μεγάλη ευθύνη! Συνάδελφοί μου το κάνουν, και μάλιστα πολύ επιτυχημένα, αλλά εγώ δεν νιώθω να με αφορά τέτοιος ρόλος. Αγαπώ να βρίσκομαι στη σκηνή, να παίζω, να έχω αυτή τη μοναδική επαφή που έχω με τον κόσμο, να προσφέρω γέλιο και «διέξοδο» σε όλα αυτά που βιώνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved