Ταραξίας: «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι καλλιτέχνης ο Παντελίδης»
Showbiz

Ταραξίας: «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι καλλιτέχνης ο Παντελίδης»

Πριν κάποια χρόνια ο Ταραξίας είχε εμφανιστεί στα μπουζούκια. Τι άποψη έχει για αυτούς τους χώρους; Θα ξανά δούλευε εκεί;

«Ναι με τουςGoing Through, ήμασταν οι πρώτοι που μπήκαμε στο χώρο αυτό με την Άννα Βίσση στο Βοτανικό. Μέσα από αυτή τη συνεργασία έγινε ευρέως γνωστή η μουσική μας, βέβαια η underground σκηνή μας καταδίκασε, επίσης το 2008 εμφανιστήκαμε μαζί με Τσαλίκη και Λύτρα στο Fix Θεσσαλονίκη. Πλέον έχει γίνει μόδα να συμμετέχουν ράπερς στα σχήματα γίναμε δηλαδή μπσυζουκοράπερς. Πάντως βγαίνουν και ωραία κομμάτια από τις συνεργασίες με τους λαϊκούς και η μουσική είναι μία αλλά έχει αλλοτριωθεί το hip hop στις μέρες μας. Τέλος για να είμαι ειλικρινής αν είχα μια αξιόλογη πρόταση μπορεί να συμμετείχα και πάλι σε τέτοιο σχήμα» τόνισε στο Χάι.
-Πως βλέπεις την ελληνική μουσική; Τι θα άλλαζες αν μπορούσες;
«Δυστυχώς η ελληνική μουσική είναι πλέον μια κακή αντιγραφή του εξωτερικού και βγαίνουν ανούσια τραγουδάκια για έρωτες, αγάπες και λουλούδια, με σκοπό να παίξουν για δυο μήνες. Όλα είναι στημένα και δεν προωθούνται νέες και ανεξάρτητες δουλειές. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι καλλιτέχνης ο Παντελίδης και οι λοιποί. Βιώνουμε μια πνευματική ισοπέδωση που ονομάζω Παντελιάδα 2014.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved