Η τραγική ιστορία ζωής του Έλληνα τηλεοπτικού Χριστού - Κατέληξε στα αζήτητα του νεκροτομείου
Showbiz

Η τραγική ιστορία ζωής του Έλληνα τηλεοπτικού Χριστού - Κατέληξε στα αζήτητα του νεκροτομείου

Ο Αλέξης Γκόλφης γεννημένος το 1948 και ασχολήθηκε με την υποκριτική από τα 25 του και έγινε γνωστός από τη σειρά «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται». 

Μπορεί να έκανε επιτυχία, μια επιτυχία, που μπορεί να μην την περίμενε, όμως ξαφνικά άρχισε να κάνει χρήση ουσιών. Ο Αλέξης Γκόλφης άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους, ρακοσυλλέκτης, κυνηγημένος από μια σκιά που αδυνατούσε να εξηγήσει. Ο κόσμος δεν τον αναγνωρίζει πια.

Στη συνέχεια, βρίσκει καταφύγιο σε ένα σπίτι στην Κολιάτσου, εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές ριάλιτι της εποχής και το 2006 είχε πει χαρακτηριστικά: «Ζω αξιοπρεπώς, αλλά πολύ δύσκολα, με 1.000 ευρώ το χρόνο που μου έδωσε ως επίδομα το υπουργείο Πολιτισμού, έχω κάνει κατάληψη σε ένα παλιό σπίτι, τρώω από το συσσίτιο του Αγίου Λουκά. Δεν πιστεύω στην κατάρα των ηθοποιών που έπαιξαν τον Χριστό. Τα λεφτά δεν τα υπολόγισα ποτέ, τα είχα, όταν άνοιξα τα δύο μπαρ στο Κολωνάκι. Μετά τα έχασα όλα. Ισως να με βοηθήσει ο Θεός, που τον πλησίασα στο σίριαλ, να στηριχτώ ξανά στα πόδια μου».


Ένα χρόνο μετά άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών. Ήταν Αύγουστος του 2007, όταν πέθανε όμως έμεινε στο νεκροτομείο ως τον Οκτώβριο αφού κανείς δεν τον αναζητούσε και η ΕΡΤ τότε αποφάσισε να γίνει η κηδεία του σε Νεκροταφείο στη Ζωγράφου με δαπάνη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved