Το συγκινητικό σημείωμα του Σταύρου Κωνσταντίνου για τον Μητροπάνο
Showbiz

Το συγκινητικό σημείωμα του Σταύρου Κωνσταντίνου για τον Μητροπάνο

Σήμερα ολοκληρώνονται δύο χρόνια από τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου.

Μπορεί κάποιοι να το ξέχασαν, αλλά κάποιοι άλλοι όχι. Ο Σταύρος Κωνσταντίνου είναι ένας από τους καλλιτέχνες που θυμήθηκαν τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου. Ο νεαρός τραγουδιστής έγραψε στο προσωπικό του blog ένα κείμενο για τον Δημήτρη Μητροπάνο και το ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook θέλοντας να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Άλλωστε, ο Σταύρος Κωνσταντίνου σε αρκετές συνεντεύξεις του έχει πει ότι έχει μεγαλώσει με τα τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου.
«Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια ακριβώς, τέτοια μέρα μας άφησες για το τελευταίο σου ταξίδι στην πόλη των Αγγέλων... Τους τραγουδούσες συχνά στα τραγούδια σου... λες και ήξερες ότι με αυτούς κάποια μέρα θα συναντηθείς και θα γίνεις ο μονάκριβος τους φίλος... Ο δικός τους μελωδικός Αρχάγγελος! 2 χρόνια που έχουμε να σε δούμε, μα σε ακούμε περισσότερο από κάθε άλλη φόρα... γιατί μας λείπεις... η φωνή σου, η παρουσία σου και το χαμόγελό σου! Δεν είναι τυχαίο που σήμερα την ημέρα ακριβώς που μας άφησες, μας αφήνει και ο Χριστός. Η ημέρα της Σταύρωσης και του θανάτου του Σωτήρα μας, έρχεται να μας θυμίσει και τον δικό σου θάνατο... Την ημέρα που έφυγες επέλεξε να έρθει να σε ξαναβρεί... γιατί του έλειψε η Ζεμπεκιά σου... Μην ξεχνάς να τους σιγοτραγουδάς εκεί πάνω την αγάπη, τον πόνο και την ξενιτιά...
Εμείς εδώ κάτω θα σε θυμόμαστε και θα κρατάμε σαν φυλακτό όλα αυτά που με αγάπη μας δημιούργησες! θα είσαι πάντα εδώ όσα χρόνια κι αν περάσουν...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved