Κωνσταντίνα Μεταξά: «Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, θα είχα μείνει στο Μαϊάμι»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μεταξά: «Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, θα είχα μείνει στο Μαϊάμι»

Για το «μικρόβιο» της υποκριτικής, τις σπουδές της στο Μαϊάμι αλλά και τι διδάχτηκε, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κωνσταντίνα Μεταξά.

Είχες από μικρή το «μικρόβιο» να γίνεις ηθοποιός; «Ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρή και η έμπνευση μου ήρθε όταν, μικρή ακόμη, είδα τη μαμά μου στο θέατρο», λέει στο 7 μέρες tv.

Τι σε έκανε να επιλέξεις το Μαϊάμι για τις σπουδές σου; «Έφυγα μόλις τελείωσα το σχολείο και επέλεξα αυτή την πόλη, γιατί εκεί είχε σπουδάσει εκεί η δασκάλα μου στο μάθημα του Θεάτρου. Ήταν δύσκολα, επειδή ήταν πολλές οι ώρες στη σχολή και αυστηρό το πρόγραμμα των μαθημάτων. Δεν ήμουν απόλυτα προετοιμασμένη, αλλά μου άρεσαν όσα έμαθα και έκανα, γιατί αφορούσαν κάτι που αγαπώ πολύ».

Τι διδάχτηκες υποκριτικά; «Τα πάντα. Ήταν τέσσερα γεμάτα χρόνια με θεατρικές τεχνικές, κίνηση, φωνή τραγούδι, ομιλία, κινησιολογία και όλα αυτά που χρειάζεται ένας ηθοποιός. Μπήκα στον πειρασμό να δουλέψω εκεί, αλλά δεν είναι τόσο απλό, χρειάζεσαι χαρτιά και άδεια παραμονής. Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, θα είχα μείνει, γιατί έκανα κάποια ραντεβού με μάνατζερ και παραγωγούς, οι οποίοι, όμως, δεν μπορούσαν να με πάρουν σε δουλειές. Δεν είχα άλλη εμπειρία πέρα από τα όσα έκανα στη σχολή κι αυτά δεν μετράνε για να σου δοθεί βίζα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved