Ελευθερία Ελευθερίου: «Είναι απρόβλεπτη η κριτική»
Showbiz

Ελευθερία Ελευθερίου: «Είναι απρόβλεπτη η κριτική»

Για τις ανάγκες του «Your Face Sounds Familiar», η Ελευθερία Ελευθερίου μεταμορφώθηκε, μεταξύ άλλων, σε Πάνο Κιάμο. Ήταν η πιο δύσκολη μεταμφίεση;

«Κι όμως, ήταν πιο εύκολη από άλλες. Όταν υποδύεσαι τον άντρα, δεν είναι εύκολο να πετύχεις ούτε την εξωτερική ομοιότητα ούτε τη φωνή, οπότε το αντιμετωπίζεις πιο χαλαρά και το διασκεδάζεις. Γέλασα πολύ με τον Πάνο Κιάμο!» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Η κριτική επιτροπή, όμως, είναι κάπως αυστηρή φέτος...
«Υπάρχουν κάποιοι στην επιτροπή που τους αρέσει η πλάκα και άλλοι που θέλουν η μεταμφίεση να είναι άρτια ώστε να προσεγγίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τον καλλιτέχνη που ενσαρκώνουμε. Είναι απρόβλεπτη η κριτική. Το σημαντικό είναι να περνά καλά ο κόσμος στο σπίτι του με αυτό που βλέπει.»
-Γενικά πώς είναι η εμπειρία σου στο show μέχρι τώρα;
«Είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για μένα. Αν και μου είχε δοθεί παλιότερα η ευκαιρία να ασχοληθώ με την υποκριτική, η διαδικασία να πρέπει πάνω στη σκηνή να κάνω μια είναι τελείως διαφορετική. Καλούμαι να απελευθερωθώ και να «τσαλακωθώ». Να ξεχάσω το χαρακτήρα μου και να προσπαθήσω να μιμηθώ κάτι που δεν είμαι. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δυσκολία του show.»
-Ποια μεταμφίεση σε δυσκόλεψε περισσότερο;
«Το πρώτο live, όπου έκανα την Britney Spears. Όχι επειδή ήταν πρεμιέρα, αλλά επειδή τα τραγούδια της έχουν πολλά φωνητικά και back vocals και εγώ δεν είχα την υποστήριξη για κάτι τέτοιο, δεν ήταν τόσο εφικτό να πραγματοποιηθεί.»
-Είσαι μια νέα και σέξι κοπέλα. Δεν φοβάσαι μήπως μερικές από τις μεταμορφώσεις σου αλλοιώσουν ενδεχομένως αυτή την εικόνα;
«Δεν μπήκα στο YFSF»για να δείξω τη σέξι πλευρά της Ελευθερίας. Είμαι ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα που αυτό που κάνει στο παιχνίδι θα μπορούσε να το κάνει στο σαλόνι του σπιτιού του με καλή παρέα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved