Νέες αποκαλύψεις για την εφιαλτική παιδική της ηλικία: «Η μητέρα μου με ανάγκαζε να την προσκυνώ»
Showbiz

Νέες αποκαλύψεις για την εφιαλτική παιδική της ηλικία: «Η μητέρα μου με ανάγκαζε να την προσκυνώ»

Είναι γνωστό ότι έχει ζήσει εφιαλτικά παιδικά χρόνια. Έχει να μιλήσει με την μητέρα της σχεδόν δέκα χρόνια και τώρα ήρθαν στο φως και άλλες λεπτομέρειες από την παιδική της ηλικία.

Την ώρα που ετοιμαζόταν να κατέβει τις χιονισμένες πλαγιές του Σότσι έλαβε πολλά μηνύματα με ευχές, ένα από αυτά ήταν και της μητέρας της.
Στην πρώτη της συνέντευξη από την εμφάνισή της στο Σότσι, εκεί που άφησε για λίγο το βιολί της και έκανε την εμφάνισή της στην αθλητική διοργάνωση εκπροσωπώντας την Ταϊλάνδη στο σκι, η Βανέσα Μέι αποκάλυψε την εφιαλτική παιδική ηλικία της, μιλώντας για το πώς η μητέρα της τη χτυπούσε και την ανάγκαζε να την προσκυνά για να ζητήσει συγχώρεση.
Η 35χρονη τόνισε ότι η μητέρα της τη χτυπούσε και την ανάγκαζε να γονατίζει μπροστά της και της τραβούσε τα αφτιά ζητώντας από την κόρη της να εκλιπαρεί για συγχώρεση.

Οι δύο τους δεν έχουν ξαναμιλήσει από τότε που η Μέι αποφάσισε να «απολύσει» τη μητέρα της που έως τα 21 της ήταν μάνατζερ της.
Το μήνυμα που της έστειλε η μητέρα της είναι ένα απλό μήνυμα για εκείνη και δεν πρόκειται να τα βρουν: «Σκέφτηκα ότι ήταν ένα ωραίο μήνυμα, αλλά μέχρι εκεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved