Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Στην πραγματικότητα είμαι εντελώς του συναισθήματος»
Showbiz

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Στην πραγματικότητα είμαι εντελώς του συναισθήματος»

Με το συναίσθημα ή τη λογική λειτουργεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και τι σκοπεύει να κάνει με τον χώρο της πολιτικής με τον οποίο «φλέρταρε» πριν από μερικά χρόνια; Ο ίδιος απαντά σε όλα...

Με την πολιτική θα ασχοληθείς ξανά;

Υπήρξα πιο ενεργός μια συγκεκριμένη στιγμή, χωρίς φυσικά να έχω κατά νου να αλλάξω καριέρα! Θεωρούσα πως οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα τότε μιλούσαν για τα αυτονόητα, όμως η κίνηση εκείνη ήταν μάλλον πρωθύστερη από την εποχή της και όσα λέγαμε βρίσκονταν εκτός δημόσιου διαλόγου. Τώρα, 5 χρόνια αργότερα, τα ίδια θέματα, αυτά τα οποία συζητάμε στο σαλόνι του σπιτιού μας τα βράδια, είναι πλήρως εντός δημοσίου διαλόγου. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να είμαι σε κάποιο «πόστο», υπάρχουν άλλοι σήμερα που το κάνουν πάρα πολύ καλά. Εγώ παρακολουθώ, πολύ προσεκτικά ό,τι συμβαίνει γύρω μου.

Προσπαθώ να καταλήξω αν λειτουργείς κυρίως με τη λογική ή με την καρδιά...

Δηλώνω παντού το πόσο ορθολογιστής και πόσο κατασκευαστής είμαι... Στην πραγματικότητα, όμως, νομίζω ότι είμαι εντελώς του συναισθήματος. Εντελώς, όμως! Έχω ανάγκη να βρίσκομαι σε μια συναισθηματική συνθήκη για να λειτουργήσω. Απλώς, προσπαθώ να παρατηρώ τον εαυτό μου και τα πράγματα από μια σχετική απόσταση, υποτίθεται για να τα διορθώσω. Συνήθως, βέβαια, κάνω λάθος εκτιμήσεις!

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved