Στέλιος Διονυσίου: «Έχουμε περάσει πολλές μικρές και μεγάλες κρίσεις με την γυναίκα μου»
Showbiz

Στέλιος Διονυσίου: «Έχουμε περάσει πολλές μικρές και μεγάλες κρίσεις με την γυναίκα μου»

Ο Στέλιος Διονυσίου είναι 12 χρόνια παντρεμένος με τη Μαριλίτα και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Πόσο δύσκολο είναι να κρατηθεί ένας γάμος;

«Παντρεύτηκα στα 28 μου και σίγουρα είναι δύσκολο να κρατήσεις έναν γάμο, ιδιαίτερα με τη δουλειά που κάνω εγώ. Ωστόσο, όταν υπάρχει θέληση, κατανόηση, αγάπη, κοινοί στόχοι και ειλικρίνεια, όλα γίνονται» τόνισε ο Στέλιος Διονυσίου στο Πρώτο Θέμα.
- Έχετε περάσει κρίση;
«Έχουμε περάσει πολλές μικρές και μεγάλες κρίσεις. Τώρα που κοντεύω τα 40, συνειδητοποίησα πως πρέπει να είμαι με την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου. Τα προηγούμενα χρόνια με στερήθηκαν και τους στερήθηκα. Τώρα πια βρήκα τις ισορροπίες μου και ευχαριστώ και τη γυναίκα μου που με στηρίζει τόσα χρόνια.»
- Τα παιδιά σου, ο Στράτος και η Στέλλα, ασχολούνται με τη μουσική;
«Ναι, πηγαίνουν από μικρή ηλικία στο ωδείο και κάνουν πιάνο. Το μουσικό ερέθισμα το έχουν και τα δύο και μακάρι να δούμε έναν δεύτερο Στράτο. Ο Στράτος εμφανισιακά μοιάζει στη μαμά του αλλά σαν χαρακτήρας έχει πολλά στοιχεία της οικογένειας ∆ιονυσίου. Η Στέλλα είναι ο θηλυκός Στέλιος ∆ιονυσίου. Λες και έφτυσα και γεννήθηκε. Ιδια εγώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved