Η συνέντευξη Τύπου του Ρουβά για τις συναυλίες του
Showbiz

Η συνέντευξη Τύπου του Ρουβά για τις συναυλίες του

Ο Σάκης Ρουβάς δίνει αυτή την ώρα συνέντευξη Τύπου για τις συναυλίες τις οποίες ετοιμάζει και το www.gossip-tv.gr βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Ο τραγουδιστής έχει ετοιμάσει ένα πολύ μεγάλο θέαμα όπως μόνο εκείνος ξέρει και μπορεί. Η πρώτη συναυλία του Σάκη Ρουβά στην Αθήνα με τίτλο «The Ace of Hearts Tour 2014» θα γίνει το Σάββατο 26 Απριλίου στο γήπεδο Tae KWo Do. Το πλάνο περιλαμβάνει συναυλίες μαζί με τους Onirama, την Ελένη Φουρέϊρα, τους Boys and Noise και την Ξένια Γκάλη. Το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
-Στην συνέντευξη Τύπου βρέθηκε και η Ελένη Φουρέιρα. Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

-Έφτασαν και οι Boys and Noise που θα συμμετέχουν στις συναυλίες.

-Ο Σάκης έφτασε στον χώρο στις 12 παρά πέντε για να βγει ζωντανά στο Πρωινό. Φοράει μαύρα ρούχα και μιλάει με τους συνεργάτες του.

-Το κινητό του Σάκη χτυπά συνεχώς, ενώ τώρα μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο.

-Η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε πολύ ικανοποιημένη που θα συνεργαστεί ξανά με τον Σάκη Ρουβά μιας και στο παρελθόν εμφανιζόντουσαν μαζί στο Αθηνών Αρένα, τόσο με τον Σάκη όσο και με τους Onirama.

-Ο Σάκης έκανε δηλώσεις στις κάμερες και είπε για μια ακόμα φορά το πόσο ευτυχισμένος νιώθει με όλο αυτό.

-Οι προγραμματισμένες συναυλίες αρχικά είναι τέσσερις, ωστόσο όπως λέγανε οι συντελεστές, αν όλα πάνε καλά, ίσως υπάρξουν κι άλλες στην συνέχεια.

-Οι Onirama λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην συνέντευξη Τύπου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved