Πασχάλης: «Κλόνισαν τη σχέση μας, αλλά όχι σε βαθμό να χωρίσουμε από το κρεβάτι μας»
Showbiz

Πασχάλης: «Κλόνισαν τη σχέση μας, αλλά όχι σε βαθμό να χωρίσουμε από το κρεβάτι μας»

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων και για την πιο δύσκολη περίοδο στη σχέση του με την Αλίκη!


«Είναι γεγονός ότι το ξεπεράσαμε. Δώσαμε ένα μεγάλο αγώνα κι εγώ και η Αλίκη για να προστατέψουμε την οικογένειά μας. Πιστεύω ότι το πετύχαμε. Για μένα η οικογένεια είναι ιερό πράγμα. Όταν ήμουν 15 χρονών είχα πει ότι μέχρι να πάω φαντάρος όσα έρθουν και όσα πάνε, θα γλεντήσω. Μετά όμως, πρέπει να βρω ένα καλό κορίτσι εκτός του χώρου αυτού και να κοιτάξω να κάνω μια οικογένεια. Ήμουν τυχερός. Συνάντησα την Αλίκη και φτιάξαμε μια υπέροχη οικογένεια. Αυτά που συνέβησαν κλόνισαν τη σχέση μας, αλλά όχι σε βαθμό να χωρίσουμε από το κρεβάτι μας που κοιμόμαστε αγκαλιά μέχρι τώρα. Δε συνέβησαν πράγματα γιατί η Αλίκη αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβη. Δεν αμφέβαλε για το τι συνέβη. Έτσι το ξεπεράσαμε.» είπε χαρακτηριστικά ο Πασχάλης.

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στα δικαστήρια, θα περιμένουμε την απόφαση και ότι προκύψει θα το ανακοινώσουμε...Μου έκανε πάρα πολύ κακό. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και δυσκολεύτηκα να το ξεπεράσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved