Παναγιώτης Πετράκης: «Τρώω και τις χυλόπιτές μου»
Showbiz

Παναγιώτης Πετράκης: «Τρώω και τις χυλόπιτές μου»

Έχει ζήσει έναν τόσο μεγάλο έρωτα που να τον συγκλονίσει ο Παναγιώτης Πετράκης;

«Όχι. Δεν έχω νιώσει τον απόλυτο έρωτα, αυτό που είσαι με έναν άνθρωπο που προλαβαίνει τις επιθυμίες σου και μπορείτε να συνεννοηθείτε με ένα βλέμμα Δεν έχω βρει ακόμα το άλλο μου μισό» τόνισε στο ΟΚ.
-Σε φλερτάρουν;
«Όχι. Συνήθως πρέπει να κάνω εγώ το πρώτο βήμα, με αποτέλεσμα να τρώω και τις χυλοπιτές μου. Η τελευταία φορά που με απέρριψαν ήταν τον Ιανουάριο.»
- Είχες πει σε συνέντευξη σου ότι δεν θα ήθελες να έχεις μία σχέση, γιατί ενδεχομένως ένας έρωτας να τάραζε την ισορροπία που υπάρχει στη ζωή σου.
«Τη δήλωση αυτή την είχα κάνει όταν έπαιζα στους Δαίμονες. Έχω παρατηρήσει ότι η ζωή μου επηρεάζεται πολύ από τους ρόλους που ερμηνεύω. Όσο έπαιζα στους Δαίμονες λοιπόν, επειδή ο χαρακτήρας που υποδυόμουν ήταν πολύ σκοτεινός, κλείστηκα στον εαυτό μου και δεν ήθελα να επικοινωνώ με κανέναν. Μετά την παράσταση πήγαινα στο σπίτι μου και μπορεί να είχαν περάσει και μήνες που να είχα να βγω έξω με φίλους και να διασκεδάσω. Ήμουν σε μελαγχολία. Αυτή την περίοδο είμαι σε μία φάση που θα ήθελα πολύ να ερωτευτώ. Είμαι αρκετό καιρό μόνος. Και μου λείπει μία σχέση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved