Κώστας Χαρδαβέλλας: «Πρέπει να μη γονατίσεις, να μη λυγίσεις, να βάλεις την ψυχή σου μπροστά και από γιατρούς και από φάρμακα»
Showbiz

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Πρέπει να μη γονατίσεις, να μη λυγίσεις, να βάλεις την ψυχή σου μπροστά και από γιατρούς και από φάρμακα»

Για το βιβλίο που είχε πει ότι θα γράψει για την αρρώστια του, πόσο αναθεώρησε τα πράγματα με αυτό που του συνέβη αλλά και για το αν φοβάται τον θάνατο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Χαρδαβέλλας!


Έχεις πει ότι θα γράψεις βιβλίο για την αρρώστια σου; «Δεν έχω βρει χρόνο και δεν θέλω να ανησυχήσουν πολύ οι δικοί μου άνθρωποι που δεν ξέρουν ακριβώς τι έγινε, είναι νωρίς. Όταν, λοιπόν, θελήσω, θα γράψω ότι όσο σοβαρό κι αν είναι αυτό που περνά ο καθένας, η ψυχή του είναι αυτή που θα πολεμήσει. Πρέπει να μη γονατίσεις, να μη λυγίσεις, να βάλεις την ψυχή σου μπροστά και από γιατρούς και από φάρμακα και από θεραπείες. Χαλάμε τις καρδιές μας και τις όμορφες στιγμές μας με χαζά πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο»
Πόσος καιρός έχει περάσει από αυτή την περιπέτεια; «Από το καλοκαίρι του 2009, κλείνω 5 χρόνια τον Ιούνιο»
Έχεις αλλάξει τη ζωή σου με αυτό που πέρασες; «Πάρα πολύ. Έκανα αναθεώρηση πραγμάτων. Ασχολιόμουν, όπως όλοι μας, με μαλακίες με μιζέριες, με ανταγωνισμούς ,με ζήλιες, με όλες αυτές τις βλακείες που μας «τρώνε» σε καθημερινή βάση»
Φοβάσαι το θάνατο;
«Όχι καθόλου. Στα νιάτα μου έχω πάει σε πολλούς πολέμους σαν ανταποκριτής με τα «ΝΕΑ» τότε και με πολύ δύσκολες συνθήκες, στο Ιράκ, στο Λίβανο... Εκεί πέρα αντίκρισα το θάνατο από πάρα πολύ κοντά. Ένα συνεργείο από τη Τζέντα έφυγε δίπλα μου ολόκληρο από ένα πολυβόλο. Όταν βλέπεις να πεθαίνει ο άλλος δεν σε νοιάζει ο θάνατος, αν φοβάσαι το θάνατο είναι ήττα. Αν τον υπολογίζεις είναι νίκη, όλοι είμαστε... λίγοι μπροστά του», λέει μιλώντας στο περιοδικό You.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved