Γιώργος Παπαδόπουλος: «Δεν πληρώνομαι για το J2US»
Showbiz

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Δεν πληρώνομαι για το J2US»

Στο J2US ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις καταφέρνοντας ακόμα και να κατακτήσει με τη Μυριέλλα Κουρεντή την πρώτη θέση. Πώς αισθάνεται που συμμετέχει στο παιχνίδι;

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έχω για μαθήτρια τη Μυριέλλα, μια πάρα πολύ καλή ηθοποιό και, όπως αποδεικνύεται, εξαίρετη τραγουδίστρια. Δεν είναι επαγγελματίας, αλλά πιστεύω ότι με τη σωστή δουλειά και καθοδήγηση πολύ σύντομα θα κερδίσει και αυτό το στοίχημα» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Μετά την πρεμιέρα του J2US, ειπώθηκαν αρκετά αρνητικά σχόλια.
«Ισχύει παντού, κάθε αρχή και δύσκολη. Λογικό είναι μια τόσο μεγάλη παραγωγή να συζητηθεί πολύ, τόσο αρνητικά όσο και θετικά. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Ίσως επειδή ο πρώτος κύκλος του παιχνιδιού τους άρεσε περισσότερο, ίσως γιατί το συγκρίνουν με άλλα προγράμματα που βρίσκονται επίσης στον αέρα αυτή την εποχή είτε ενδεχομένως γιατί ανατρέχουν σε άλλες εποχές που το χρήμα έρεε άφθονο. Ζούμε σε δύσκολη περίοδο πλέον. Με τα λίγα μέσα που διαθέτουμε, προσπαθούμε να κάνουμε θαύματα. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι φτωχή παραγωγή. Κάποια λάθη ήταν λογικό να γίνουν, ειδικά κατά την πρεμιέρα, δεδομένου μάλιστα ότι το show στήθηκε μέσα σε πολύ μικρό διάστημα. Τα επόμενα επεισόδια είναι όλα πολύ καλύτερα.»
- Πληρώνεσαι για τη συμμετοχή σου;
«Δεν πληρώνομαι. Ούτως ή άλλως, το πρόγραμμα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μέρος του ποσού που συγκεντρώνεται από τα τηλεφωνήματα του κοινού θα δοθεί στους Γιατρούς του Κόσμου. Είναι πολύ όμορφο το ότι όλοι όσοι συμμετέχουμε συμβάλλουμε σ' αυτή την προσπάθεια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved