Ηλίας Βρεττός: «Μου έχει έρθει αναπτήρας στο κεφάλι και μαχαιροπίρουνα μαζί με λουλούδια»
Showbiz

Ηλίας Βρεττός: «Μου έχει έρθει αναπτήρας στο κεφάλι και μαχαιροπίρουνα μαζί με λουλούδια»

Ο τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης αντέδρασε έντονα με την επανεκτέλεση του τραγουδιού του «Τα ανείπωτα» που περιλαμβάνεται στο δίσκο του Ηλία Βρεττού, κάνοντας λόγω μέσω Facebook για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και απειλώντας με προσφυγή στη δικαιοσύνη. Τι απαντά ο τραγουδιστής;

«Έχω ήδη απαντήσει με δημόσια δήλωση μου γι' αυτό το θέμα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι από την εταιρεία μου έχουν τηρηθεί όλες οι απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες γι' αυτήν τη δεύτερη εκτέλεση. Αυτή την περίοδο είμαι τόσο χαρούμενος για την κυκλοφορία του νέου μου δίσκου, για τα τραγούδια μου που γίνονται επιτυχίες και τη μεγάλη περιοδεία που θα κάνω στην Ελλάδα, την Κύπρο και στο εξωτερικό το καλοκαίρι. Μου συμβαίνουν τόσο όμορφα πράγματα στην καλλιτεχνική και την προσωπική μου ζωή. Δεν θα αφήσω τίποτα και κανέναν να μου χαλάσει αυτή την ευχάριστη και δημιουργική περίοδο» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Στην πρεμιέρα των εμφανίσεων σου στη Θεσσαλονίκη, είχες ένα ατύχημα επί σκηνής.
«Ναι. Υποχώρησε ένα σημείο της πίστας όπου είχε πλεξιγκλάς, με αποτέλεσμα να πέσω και να σκίσω το πόδι μου. Δεν χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο, απλώς απέκτησα μια... ωραιότατη γρατζουνιά για δύο εβδομάδες. Αυτό συνέβη στα πρώτα εφτά λεπτά, που είχε ξεκινήσει το πρόγραμμα μου, έτσι έπρεπε να βγάλω το υπόλοιπο μέρος με πόνους και το αίμα να τρέχει. Αυτό ήταν ό,τι πιο περίεργο που σου έχει συμβεί στη σκηνή; Μου έχουν συμβεί διάφορα ευτράπελα. Μου έχει έρθει αναπτήρας στο κεφάλι, καθώς και μαχαιροπίρουνα που εκτοξεύτηκαν μαζί με λουλούδια!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved