Ηλίας Βρεττός: «Κινδυνεύω να διαγραφώ από τη σχολή!»
Showbiz

Ηλίας Βρεττός: «Κινδυνεύω να διαγραφώ από τη σχολή!»

Έχει πάρει το πτυχίο του από το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ο Ηλίας Βρεττός;

«Χρωστάω έξι μαθήματα και κινδυνεύω να διαγραφώ από τη σχολή! Δεν μου αρέσει να αφήνω εκκρεμότητες στη ζωή μου, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος εάν έχω το μυαλό να διαβάσω για να περάσω αυτά τα μαθήματα. Είναι πραγματικά κρίμα να μην πάρω το πτυχίο, αλλά από την άλλη είναι τέτοιοι οι ρυθμοί της καθημερινότητας μου -η δισκογραφία και το τραγούδι είναι κανονικός πρωταθλητισμός-, που είναι πολύ δύσκολο να κάτσω πάνω από ένα βιβλίο και να συγκεντρωθώ. Στα πρώτα δέκα λεπτά θα έχει χτυπήσει το τηλέφωνο και θα αποσυντονιστώ» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Πέρασες ποτέ δύσκολα οικονομικά;
«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δεν είχε καθόλου οικονομική άνεση. Δεν πεινάσαμε ποτέ, αλλά κάθε μήνα τα χρήματα ήταν οριακά. Με το που τελείωσα το σχολείο μέχρι τα 21 μου -όταν ξεκίνησα να τραγουδώ επαγγελματικά- έκανα πολλές δουλειές. Έχω δουλέψει ως σερβιτόρος, ως βοηθός λογιστή...»
-Ποια είναι η σχέση σου με τα χρήματα;
«Προσέχω για να έχω. Έχω βάλει φρένο στα περιττά έξοδα. Προτιμώ να αποταμιεύσω για μια δύσκολη στιγμή παρά να ξοδέψω. Κάνω μια δουλειά που μου επιτρέπει να ζω με αξιοπρέπεια. Δεν θα γίνει κανείς πλούσιος απ' αυτό το επάγγελμα στις ημέρες μας. Παλιότεροι καλλιτέχνες, που έζησαν πολύ καλές εποχές, κατάφεραν να κάνουν περιουσίες. Σήμερα, οι ημέρες εργασίας έχουν μειωθεί, ενώ και οι αμοιβές δεν είναι αυτές που ήταν. Ευχαριστώ το Θεό που έχω δουλειά και πηγαίνω καλά σε μια δύσκολη περίοδο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved