Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος. Έχω πληγωθεί, έχω στενοχωρηθεί»
Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος. Έχω πληγωθεί, έχω στενοχωρηθεί»

Η ηρωίδα που υποδύεται η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Κάτω Παρτάλι, φτάνει στο όριο να σκεφτεί να δώσει τέλος στη ζωή της. Έτυχε να περάσει στιγμές τόσο έντονης απελπισίας ώστε να σκεφτεί ότι δεν έχει νόημα η ύπαρξη της η ηθοποιός;

«Όχι. Σε καμία περίπτωση. Η ζωή είναι πανέμορφη. Για να φτάσεις σε ένα τέτοιο σημείο, σημαίνει ότι δεν παίρνεις καθόλου αγάπη στη ζωή σου. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα μου συνέβαινε κάτι τέτοιο. Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια και καλούς και αγαπημένους φίλους» τόνισε στο Super TV.
-Βίωσες κατάθλιψη;
«Φυσικά. Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος. Έχω πληγωθεί, έχω στενοχωρηθεί. Έφτασα σε σημείο να μη νιώθω καλά για αρκετό καιρό στη ζωή μου. Πάντα βρίσκω έναν τρόπο για να βγω από αυτό.»
-Πώς το επιτυγχάνεις;
«Κάνοντας κάτι δημιουργικό για μένα, που να μου αρέσει. Συνήθως η άσκηση με βοηθά σε τέτοιες καταστάσεις. Έχει την ιδιότητα να αυξάνει τις ενδορφίνες και να σου δημιουργεί αίσθημα ευφορίας. Αυτό είναι μια πάρα πολύ καλή λύση. Θα την πρότεινα σε ανθρώπους που δεν είναι καλά.»
-Έχεις κάνει ψυχανάλυση;
«Δεν έχει τύχει να κάνω ψυχανάλυση. Έχω διαβάσει αρκετά για την ψυχολογία και την προσωπική ανάπτυξη. Έχω ασχοληθεί μ' αυτό το κομμάτι πολύ, οπότε έχω εργαλεία για να βοηθήσω τον εαυτό μου σε περίπτωση μεγάλου άγχους και στενοχώριας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved