Και άλλη άγρια επίθεση στον Τριαντάφυλλο!

Και άλλη άγρια επίθεση στον Τριαντάφυλλο!

Μέσω της προσωπικής της σελίδας επιτέθηκε στον Τριαντάφυλλο για την χθεσινή του ανάρτηση στο facebook, που έκανε με αφορμή την εμφάνιση του Τάκη Ζαχαράτου στο Your Face Sonds Familiar.

O Τάκης φορούσε ένα ροζ κουστούμι και ο τραγουδιστής έγραψε: ««Πώς είσαι έτσι ρε Ζαχαράτο πιο... πεθαίνεις άντε σπίτι σου ρε πια ήμαρτον...» Ο τραγουδιστής δέχτηκε «επίθεση» από πολλούς διαδικτυακούς του φίλους, με αποτέλεσμα να το διαγράψει.

Η Τζένη Χειλουδάκη η οποία ενημερώθηκε για αυτή την ανάρτηση, του τα έχωσε μέσω facebook: «λοιπόν..............το έχω δηλώσει πολλές φόρες.......μισώ την υποκρισία...........σε συμπαθούσα, έγραψα για σένα στο πρώτο μου βιβλίο με ....θα έλεγα κολακευτικά λόγια για τα χρονάκια μας πίσω στη Ρόδο που.......τα λέγαμε συχνά στην παλιά πόλη στο σπίτι μου.....και αρκετά χρόνια μετά στο καζινο του νησιού, αλλα αν όντως τα είπες αυτα είσαι πολυ μεγαλος μ@λ@κ@ς και θα έπρεπε να ντρέπεσαι...........το εχω ξαναπεί για όλους όσοι....έχουν παρελθόν...... και μετα βγαίνουν ομοφοβικές......μην με εξαγριώσεις θα σε κάνω να μην ξέρεις που να κρυφτείς....και ξέρεις οτι εχω τη δύναμη..........διοτι το παρελθόν που κρύβουμε σε ντουλάπες ξαναλεω μας στοιχειώνει.....και ενιοτε φανταστά γίνεται.......ενταξει Τριαντάφυλλε;;;;;;;».

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY