Παντελής Καναράκης: «Eίναι πολύ βαριά ή τιμωρία του λαού, για κάποια λάθη που μπορεί να έκανε κι αυτός»
Showbiz

Παντελής Καναράκης: «Eίναι πολύ βαριά ή τιμωρία του λαού, για κάποια λάθη που μπορεί να έκανε κι αυτός»

Eπιβεβαιώνονται αυτοί που λένε ότι η βασική δουλειά του ηθοποιού είναι πάντα το θέατρο;

«Κοίτα, το θέατρο έχει μια μεγαλύτερη δυσκολία αϊτό την τηλεόραση, όπου είναι πιο γρήγορα τα πράγματα, συχνά και πιο πρόχειρα. Βέβαια, δεν μπορούμε να αδικήσουμε και το μέσο, γιατί έχουν γίνει εξαιρετικές δουλειές στην τηλεόραση. Απλά στο θέατρο έχεις τη δυσκολία της άμεσης έκθεσης και συνήθως είναι πιο δύσκολο το ρεπερτόριο» τόνισε στον Τηλεθεατή Παντελής Καναράκης.
-Εσένα σε ενδιέφερε πάντα περισσότερο το θέατρο;
«Βεβαίως, νομίζω τους περισσό-τερους ηθοποιούς. Προς Θεού όμως, αγαπώ πάρα πολύ και την τηλεόραση, η οποία εμένα με βοήθησε. Δεν την υποτιμώ, στην αναγνωρισιμότητα που μου έδωσε η τηλεόραση ίσως να οφείλεται και η ζήτηση που έχω στο θέατρο».
-Όλο αυτό που συμβαίνει με την οικονομική κρίση σε έχει αγχώσει, σε έχει θυμώσει;
«Και με άγχωσε και με θύμωσε και με στενοχωρεί. Μπορεί εγώ να μην έχω πληγεί, με την έννοια ότι έχω να φάω, υπάρχουν όμως πολλές οικογένειες που δεν έχουν να φάνε. Μπορεί εγώ απλά να έχω περιορίσει τη ζωή μου, άλλοι όμως έχουν χάσει τη ζωή τους. Με θύμωσε πολύ όλο αυτό, γιατί πιστεύω ότι δεν οφείλεται στα λάθη του απλού λαού, αλλά σε μεγαλύτερες "καρέκλες". Επίσης, νομίζω ότι είναι πολύ βαριά ή τιμωρία του λαού, για κάποια ίσως λάθη που μπορεί να έκανε κι αυτός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved