Λυγίζει ο Δημήτρης Ρίζος για το ατύχημα του γιου του: «Οι προσευχές μας δεν σταματάνε!»
Showbiz

Λυγίζει ο Δημήτρης Ρίζος για το ατύχημα του γιου του: «Οι προσευχές μας δεν σταματάνε!»

Λυγίζει ο Δημήτρης Ρίζος όταν περιγράφει τη στιγμή του τροχαίου του γιου του.

«...Μιλάμε για ένα παλληκάρι, 30 χρόνων...» λέει μέσα σε βαθιά συγκίνηση στο Secret.
Ο πρώην εκδότης του «Αδέσμευτου Τύπου», εδώ και 18 ημέρες δεν έχει φύγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού» καρδιοχτυπώντας και αναμένοντας μια θετική εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του γιου του. Ο γιος του, Αποστόλης νοσηλεύεται σε κώμα μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Οι γιατροί μιλούν για μια δύσκολη κατάσταση, όμως οι εξελίξεις είναι ιδιαίτερα θετικές, μετά και την πρώτη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στο κεφάλι. «Η κατάστασή του παραμένει σταθερή και αυτό είναι μια καλή αντίδραση του οργανισμού», δηλώνει ο Δημήτρης Ρίζος.
Στόχος ήταν να αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος του αιματώματος στον εγκέφαλο που προκλήθηκε από το τροχαίο. «Είναι ακόμη σε καταστολή. Μετά την επέμβαση δεν έχει κάνει πυρετό, ούτε πίεση και γι' αυτό έχουμε μεγάλες ελπίδες μετά την εξέλιξη αυτή. Είναι βέβαια κρίσιμη η κατάσταση ακόμη. Ο κίνδυνος παραμονεύει, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και μας δίνουν πολλές ελπίδες για την πορεία της υγείας του», λέει ο Δημήτρης Ρίζος.
«Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται. Που συμπαραστέκεται στον Αποστόλη. Οι προσευχές μας δεν σταματάνε. Το τηλέφωνο δεν σταματάει να χτυπάει. Φίλοι και γνωστοί, όλοι δείχνουν το ενδιαφέρον και την αγωνία τους για τον Αποστόλη. Οι ελπίδες μας κάθε μέρα γίνονται περισσότερες. Οπως και οι προσευχές μας».
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο το προσωπικό όσο και τους γιατρούς του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»: «Οι καλύτεροι επιστήμονες έχουν πέσει πάνω στο γιο μου και φροντίζουν για όλα. Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερες συνθήκες νοσηλείας για ένα τέτοιο περιστατικό. Έχουμε πίστη και ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά και θα επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved