Γιάννης Σαββιδάκης: «Όποιος δεν είναι μαϊντανός φαίνεται σαν να έχει αποσυρθεί»
Showbiz

Γιάννης Σαββιδάκης: «Όποιος δεν είναι μαϊντανός φαίνεται σαν να έχει αποσυρθεί»

Το ξέρατε ότι ο Γιάννης Σαββιδάκης, ακόμα και το διάστημα που δεν τον βλέπαμε συχνά στην τηλεόραση, έδινε τραγούδια σε ραδιοφωνικούς σταθμούς με ψευδώνυμο;

Ούτε εμείς και το αποκαλύπτει ο ίδιος μιλώντας για όλο αυτό το διάστημα που κάποιοι θεωρούσαν πως απείχε, όπως βέβαια και για το αστείρευτο ταλέντο που επιδεικνύει κάθε Κυριακή στο Your face sounds familiar. «Μου λένε πολλοί πως είμαι έκπληξη, όπως και το ότι δεν γνώριζαν αυτές τις δυνατότητές μου. Αναρωτιούνται μέχρι πού μπορώ να φτάσω και νομίζω πως ακόμα και ο ίδιος τρομάζω, γιατί ούτε κι εγώ δεν γνωρίζω τελικά τα όριά μου».

Πάντως, δεν πρόκειται για come back, αφού ήσουν πάντα εδώ.

«Έτσι είναι, πάντα τραγουδούσα, πάντα εμφανιζόμουν, πάντα ηχογραφούσα».

Ακόμη και με... ψευδώνυμο;

«Αρκεί να ανατρέξει κανείς στο Υoutube για να δει δουλειές μου, ακόμα και ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους. Δυστυχώς, όποιος δεν είναι μαϊντανός και δεν εμφανίζεται συνεχώς στην τηλεόραση φαίνεται σαν να έχει αποσυρθεί. Σε σχέση με το ψευδώνυμο, υπονοείς -φαντάζομαι- το μυστικό project τού diSettia».

Ακριβώς! Ξέρω πως δημιούργησες ο ίδιος έναν καλλιτέχνη με το όνομα diSettia...

«Αλήθεια είναι. Έκανα πείραμα στέλνοντας το τραγούδι μου All that you 've got σε τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς σαν ένας άγνωστος καλλιτέχνης. Το τραγούδι μπήκε στα play lists και παίχτηκε για περίπου δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ψυχική και καλλιτεχνική δύναμη. Να μπαίνεις στο παιχνίδι χωρίς τα διαπιστευτήρια του ονόματός σου. Σαν καινούργιος. Με τσαμπουκά».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved