Αποστόλης Τότσικας: «Έχουν πει ότι το αρνί παίζει καλύτερα από μένα»
Showbiz

Αποστόλης Τότσικας: «Έχουν πει ότι το αρνί παίζει καλύτερα από μένα»

Για πολλούς η ερμηνεία του Αποστόλη Τότσικα στο «Μπρούσκο» δείχνει ότι έχει ωριμάσει υποκριτικά. Συμβαίνει το ίδιο και σε προσωπικό επίπεδο;

«Επί της ουσίας δεν έχω αλλάξει. Μου αρέσει να αντιμετωπίζω σοβαρά τη δουλειά μου, αλλά όχι και τη ζωή μου. Θέλω να παραμείνω παιδί».
Αυτό δεν είναι το τέλειο ελαφρυντικό;
«Θέλω να κάνω αυτό που αισθάνομαι. Έχετε δει κάτι εφήβους με συμπεριφορές τριανταπεντάρη; Ε, αυτό προσπαθώ να αποφύγω. Να μεγαλώσω πρόωρα. Το καθωσπρέπει είναι ωραίο. Το «δήθεν» καθόλου»
Έχουν πέσει να... σας φάνε; «Τι να λέμε τώρα; Στην Ελλάδα ο καθένας θέλει να ανέβει «θάβοντας» τον άλλο. Είδατε πόσο ξέφυγαν ορισμένοι. Γιατί τόσα χρόνια δεν μιλούσαν και ξαφνικά δεν ξέρουν τι λένε; Και μάλιστα με κακία. Γιατί με κακία, ρε φίλε; Τι σου έκανα; Σας πληροφορώ ότι αρκετοί από αυτούς έχουν... φάει πολύ καλά τα προηγούμενα χρόνια. Έπαιξε ρόλο και το internet στην καταστροφή. Τα ισοπέδωσε όλα. Γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν μόνο και μόνο για τα likes και τα views».
Γιατί έχουν εμμονή με εσάς; «Τι να σας πω; Κατά καιρούς έχουν πει διάφορα. Ακόμα και ότι το αρνί παίζει καλύτερα από εμένα έχω ακούσει. Ειπώθηκε για μια ταινία η οποία πήρε βραβείο κοινού. Είναι να απορείς πραγματικά με την ασχετοσύνη και την εμπάθεια ορισμένων»
Σας ζητούν συγγνώμη όταν σας κρίνουν άδικα;
«Ένας μόνο άνθρωπος το έχει κάνει. Δεν είχε τα κότσια όμως να έρθει ο ίδιος και έστειλε το γιο του να μου μιλήσει».
Γιατί στο σχόλιο «το αρνί παίζει καλύτερα από τον Τότσικα» νευριάζετε και δεν γελάτε;
«Γιατί δεν με ενδιαφέρει να παραστήσω τον άνετο. Η απάντηση μου ήταν το βραβείο κοινού. Υπάρχει μεγάλη ευκολία στο να κρίνουμε και να λέμε πράγματα. Πάρτε για παράδειγμα το σωματείο μας. Τη στιγμή που δεν κάνουν τίποτα επί της ουσίας για να βοηθήσουν τους ηθοποιούς, διαγράφουν τον Μάρκο Σεφερλή επειδή, όπως λένε, είναι επιχειρηματίας! Μα πόσοι άλλοι είναι επιχειρηματίες και δεν τους έχουν κάνει τίποτα; Δεν είμαι εγώ αυτός που θα υπερασπιστεί τον Μάρκο. Ο ίδιος ξέρει καλύτερα να το κάνει. Όσες φορές τον έχω συναντήσει, είναι ευγενέστατος, ένας πολύ καλός άνθρωπος. Είναι όμως γελοίο αυτό που συμβαίνει. Η έγνοια τους ήταν να διαγράψουν τον Μάρκο Σεφερλή αντί να διεκδικήσουν τα λεφτά των ηθοποιών. Όταν είμαι απλήρωτος δύο χρόνια από την προηγουμένη δουλειά μου και εσύ μου βγάζεις ανακοίνωση ότι διαγράφεις τον Μάρκο, τι θες να πω; Μπράβο;», καταλήγει ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved