Χριστίνα Πολίτη: «Έχω βαρεθεί τους παρουσιαστές που σε χρησιμοποιούν σαν δεκανίκι για να κάνεις τη λάντζα»
Showbiz

Χριστίνα Πολίτη: «Έχω βαρεθεί τους παρουσιαστές που σε χρησιμοποιούν σαν δεκανίκι για να κάνεις τη λάντζα»

Είναι αλήθεια πως όταν η Χριστίνα Πολίτη δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στο J2US, εκείνη τους αντιπρότεινε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή;

«Ναι. Συγκεκριμένα, μου έστειλε ένα γραπτό μήνυμα η Έλενα Κατραβά όπου με ρωτούσε: «Τραγουδάς;». «Ενίοτε, αλλά θα ήμουν πολύ καλή και όταν κριτική επιτροπή» της απάντησα (Γελάει.) Ωστόσο επειδή έχω βαρεθεί όλα τα lifestyle προγράμματα και τους παρουσιαστές που σε χρησιμοποιούν σαν δεκανίκι για να κάνεις τη λάντζα, αποφάσισα να συμμετέχω ως διαγωνιζομένη, γιατί θεώρησα ότι αφενός θα διασκέδαζα και αφετέρου ίσως να άλλαζα την εικόνα που έχει ο κόσμος για εμένα - αν είχε τη λάθος εικόνα φυσικά. Αυτοί που με γνωρίζουν ξέρουν καλά ότι δεν μου άρεσε ποτέ να σχολιάζω τους άλλους και δεν κρύβω ότι υπήρχαν στιγμές που βαριόμουν αφόρητα όταν ήμουν σε μία εκπομπή, όπου έπρεπε να μιλήσω για πράγματα που ουσιαστικά δεν με ενδιέφεραν και πραγματικά πιστεύω πω$ δεν αφορούν πια και τον κόσμο, αλλά τα παρακολουθεί επειδή δεν έχει κάτι καλύτερο να δει. Έχω πειστεί, για παράδειγμα, ότι αν με τον Χρήστο Φερεντίνο, που έχουμε πολλά κοινά για να κάνουμε παρέα, είχαμε συναντηθεί σε μία άλλη εκπομπή με ένα διαφορετικό κόνσεπτ θα είχαμε κάνει επιτυχία, γιατί ομολογουμένως το πρωινό αυτού του φορμάτ δεν μας ταίριαζε. Αλλά όταν, λόγω τη κρίσης, έπαψαν να κυκλοφορούν περιοδικά, μπήκα —άθελα μου και επειδή δεν μασάω τα λόγια μου- στην τηλεόραση, σε έναν ρόλο του «κριτή των πάντων» που δεν με αφορούσε καθόλου» τόνισε στο ΟΚ.
-Φοβήθηκες ότι αν δεν τραγουδούσες καλά, την επομένη θα άκουγες άσχημα σχόλια;
«Τι δηλαδή, να γίνω ρεζίλι επειδή συμμετέχω σε ένα παιχνίδι; Πιο πολύ ρεζιλεύονται κάτι σοβαροφανείς που κάνουν κάτι σοβαροφανείς εκπομπές χωρίς επιτυχία, παρά αυτοί που διαγωνίζονται σε ένα παιχνίδι. Εδώ δεν έγινα ρεζίλι όταν κλείστηκα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με τον Τρύφωνα Σαμαρά στο Black out(Γελάει.)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved