Αγγελική Ηλιάδη: «Ο Σάββας με κάνει να νιώθω ασφάλεια. Είμαστε ένα»
Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη: «Ο Σάββας με κάνει να νιώθω ασφάλεια. Είμαστε ένα»

Η αγκαλιά του Σάββα Γκέντσογλου είναι το λιμάνι που ηρεμείτε από όλα η Αγγελική Ηλιάδη;

«Στη ζωή μου δεν στηρίζομαι σε κανέναν για να ηρεμώ και να βρίσκω τις ισορροπίες μου. Είναι σημαντικό στη ζωή του κάθε άνθρωπος να μπορεί να στηριχτεί στον εαυτό του και να ξέρει τι είναι αυτό που είναι σημαντικό για τον ίδιο. Τι είναι αυτό που θα το αφήσει να τον επηρεάσει ή όχι και που θα κλείσει τα αυτιά και τα μάτια του. Εγώ όλα αυτά τα έχω βρει εδώ και πολλά χρόνια, οπότε νιώθω καλά με τις δικές μου δυνάμεις» τόνισε στο Hello.
-Ναι, αλλά φαντάζομαι ότι θέλετε να νιώθετε ασφάλεια δίπλα σε έναν άντρα που είναι ο πατέρας του παιδιού σας.
«Ασφαλώς! Αυτό είναι κάτι διαφορετικό όμως. Ο Σάββας εννοείται ότι με κάνει να νιώθω ασφάλεια. Σε οτιδήποτε έχουμε να αντιμετωπίσουμε είμαστε μαζί. Είμαστε ένα.»
-Τελικά η ωριμότητα σε έναν άντρα έχει να κάνει με την ηλικία του;
«Ο άντρας προσδιορίζεται από τη συμπεριφορά και τον τρόπο που είναι δίπλα σου. Σε αυτό του βγάζω το καπέλο.»
-Με το χέρι στην καρδιά, η διαφορά ηλικίας μεταξύ σας δεν σας προβλημάτισε ποτέ;
«Με τον Σάββα έχουμε 11 χρόνια διαφορά. Δεν σας κρύβω ότι στην αρχή της σχέσης μας, ναι, το σκέφτηκα αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν τον ήξερα καλά. Καθώς περνούσε ο καιρός και αρχίσαμε να γνωρίζουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο, συνειδητοποίησα ότι δεν έχει καμία σχέση με τους άντρες της ηλικίας του και κυρίως με άλλους άντρες μεγαλύτερους που έχουν περάσει από τη ζωή μου. Οπότε από κάποια στιγμή και μετά ούτε καν περνούσε σαν σκέψη από το μυαλό μου αυτή η διαφορά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved