Μαριέττα Χρουσαλά: «Στην εγκυμοσύνη πρόσεχα, χωρίς να στερούμαι»
Showbiz

Μαριέττα Χρουσαλά: «Στην εγκυμοσύνη πρόσεχα, χωρίς να στερούμαι»

Ένα δεύτερο παιδί είναι στα σχέδια της Μαριέττας Χρουσαλά;

«Θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω ένα δεύτερο παιδί, είναι επιθυμία και των δυο μας. Η κόρη μας θέλει παρέα! Τη βλέπω και εκείνη πόσο αγαπά τα παιδιά όταν βρίσκεται και παίζει μαζί τους» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Υπήρξαν κάποιες φήμες που μιλούσαν ήδη για δεύτερη εγκυμοσύνη σου.
«Δεν ισχύει, αλλά, μακάρι, θα το θέλαμε πολύ.»
-Υπήρξε διάστημα που ένιωσες πολύ πιεσμένη από το βάρος των νέων σου υποχρεώσεων ως μητέρα;
«Κυρίως το πρώτο διάστημα. Στην αρχή -όπως ήταν φυσικό- το παιδί ήταν πλήρως εξαρτώμενο από μένα, δεν κοιμόμουν, μόλις είχα γεννήσει, έβλεπα και τις αλλαγές στο σώμα μου. Φάνταζαν όλα απίστευτα δύσκολα. Εκείνο το διάστημα ήταν που χρειάστηκα περισσότερο τη συμπαράσταση και κυρίως την κατανόηση της οικογένειας και του συζύγου μου. Στεναχωριόμουν γιατί είχα αντιμετωπίσει και κάποιες δυσκολίες στο θηλασμό. Αλλά τα κατάφερα.»
-Ως γυναίκα, πάντα είχες άψογες αναλογίες, ενώ η εμφάνιση σου έπαιξε ρόλο και στην επαγγελματική σου ζωή. Σε άγχωσαν οι αλλαγές στο σώμα σου;
«Στην εγκυμοσύνη πρόσεχα, χωρίς να στερούμαι. Ακολουθούσα, όσο μπορούσα, το διατροφικό πρόγραμμα που είχα και πριν. Μετά τη γέννηση της μικρής, δεν με απασχόλησαν τόσο τα επιπλέον κιλά όσο το να νιώθω καλά με το σώμα μου, να το επαναφέρω στην πρότερη κατάσταση. Οχι πως θα ήταν πια τόσο σοβαρό αν δεν το κατόρθωνα τελικά. Την ημέρα όμως που «μπήκα» ξανά στο παλιό μου τζιν, ήταν φοβερό το συναίσθημα. Τώρα βέβαια γελάω με την τότε αντίδραση μου!»
-Και τώρα τι πρόγραμμα ακολουθείς;
« Γυμνάζομαι δύο φορές την εβδομάδα με συνδυασμό προγραμμάτων, όπως στρέτσινγκ και βάρη για να δουλεύω όλους τους μυς. Μία φορά την εβδομάδα κάνουμε ποδήλατο και παίζουμε μπάσκετ ή τένις. Σε επίπεδο διατροφής, πίνω αρκετό νερό την ημέρα, τρώω πολλές σαλάτες και λαχανικά, επιλέγουμε συνήθως ψάρι ή ψητό κρέας και αποφεύγουμε τα τηγανητά - ούτως ή άλλως δεν τα προτιμούσαμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved