Μαριέττα Χρουσαλά: «Κριτήριο για εμένα είναι να υπάρχει και χρόνος στην καθημερινότητα μου για το παιδί»
Showbiz

Μαριέττα Χρουσαλά: «Κριτήριο για εμένα είναι να υπάρχει και χρόνος στην καθημερινότητα μου για το παιδί»

Πρόσφατα η Μαριέττα Χρουσαλά δήλωσες-αιφνιδιάζοντας αρκετούς είναι η αλήθεια- ότι δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Επειδή έχω σπουδάσει το αντικείμενο, το βλέπω καθαρά ως μια δουλειά. Μπορεί για κάποιο ζ διάστημα, λόγω του γάμου και του παιδιού, να ί το είχα βγάλει από το μυαλό μου, αλλά ποτέ δεν είχα αποκλείσει το ενδεχόμενο. Μου αρέσει η £ τηλεόραση και, αν προκύψει μια ενδιαφέρουσα 5, πρόταση, θα το συζητήσω» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Το γεγονός ότι δεν είναι βιοποριστικοί οι λόγοι για τους οποίους θέλεις να δουλέψεις σε βάζει στην πλεονεκτική θέση του να μπορείς να επιλέξεις κάνοντας κάτι διαφορετικό ή θα έβλεπες τον εαυτό σου ακόμα και σε μια πρωινή εκπομπή;
«Για μένα δεν κάνει η ώρα το πρόγραμμα, αλλά το αντίθετο. Αυτά πλέον έχουν απομυθοποιηθεί στην τηλεόραση. Κριτήριο για εμένα είναι να υπάρχει και χρόνος στην καθημερινότητα μου για το παιδί. Κάτι που να μην απαιτεί πολλές ώρες προετοιμασίας ή στο στούντιο.»
-Ένα βραδινό όπως για παράδειγμα το DWTS ή το «J2US», να ήταν μια ενδεδειγμένη λύση. «Ναι, ίσως ακόμα και μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή»
-Σε διακρίνει πάντως μια υπομονή στα επαγγελματικά. Άλλοι θα περίμεναν να έχεις μεγαλύτερες φιλοδοξίες ή περισσότερο δυναμισμό στρ να διεκδικήσεις πράγματα που σε αφορούν.
«Είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και έχω υπομονή. Από τη στιγμή που το παιδί με γεμίζει και έχω στην καθημερινότητα μου και άλλες ασχολίες, το σκέφτομαι με διαφορετικό τρόπο χωρίς να βιάζομαι. Ξέρω ότι και η εποχή που ζούμε είναι λίγο περίεργη στην τηλεόραση και τα δεδομένα έχουν αλλάξει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved