Μαριέττα Χρουσαλά: «Δεν λειτουργώ στις αποφάσεις μου με το αν θα έχουν αντίκτυπο στο επάγγελμα του συζύγου μου»
Showbiz

Μαριέττα Χρουσαλά: «Δεν λειτουργώ στις αποφάσεις μου με το αν θα έχουν αντίκτυπο στο επάγγελμα του συζύγου μου»

Υπάρχει η εντύπωση πως οι αναμνήσεις της Μαριέττας Χρουσαλά από την τηλεόραση δεν είναι και οι πλέον ευχάριστες, γι' αυτό και δεν θα τολμούσε εύκολα την επιστροφή της, χωρίς τουλάχιστον να θέσει τους δικούς της όρους αυτήν τη φορά.

«Δεν θα έλεγα πως έχω δυσάρεστες αναμνήσεις από την τηλεόραση. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο για εμένα, έμαθα κάτι καινούργιο, υπήρξαν άνθρωποι που με βοήθησαν» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Θα έμπαινες στη διαδικασία να συζητήσεις ακόμα και για πρωινό όπου έχεις εμπειρία; «Οποιαδήποτε πρόταση θα συζητούσα. Ποτέ δεν απορρίπτω μια πρόταση πριν την εξετάσω πρώτα.»
-Έχει αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι τη δουλειά σου, έχοντας ίσως στο μυαλό σου ότι οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πιο προσεκτικές λόγω του κοινωνικού σου στάτους και της επαγγελματικής δραστηριότητας του συζύγου σου;
«Δεν λειτουργώ στις αποφάσεις μου με το αν θα έχουν αντίκτυπο στο επάγγελμα του συζύγου μου. Δεν υπάρχουν πια τέτοια κλισέ στην εποχή μας. Πάντα με απασχολούσε το κύρος της οικογένειας μου, είτε έκανα ηιοάε1ϊη§ είτε δούλευα στην τηλεόραση. Απλά τώρα σκέφτομαι και ως μητέρα. Να μην κάνω κάποια κίνηση που θα έχει επίπτωση στην κόρη μου. Ο σύζυγος μου είναι πάντα δίπλα μου, με στηρίζει σε ό,τι και να αποφασίσω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved