Αποστόλης Τότσικας: «Δεν έχω πια κολλητούς»
Showbiz

Αποστόλης Τότσικας: «Δεν έχω πια κολλητούς»

Σε προσωπικό επίπεδο τι κάνει για να αλλάξει την κατάσταση που επικρατεί ο Αποστόλης Τότσικας;

«Έχω καταλάβει ότι δεν θα αλλάξει. Κοιτώ μόνο τη δουλειά μου. Σε αυτόν το χώρο όλοι κάνουν τους φίλους, ενώ στην πραγματικότητα κανένας δεν τρέφει τέτοια αισθήματα για τον άλλο. Δεν μπορώ λοιπόν να παριστάνω τη «Μητέρα Τερέζα». Εδώ δεν το έκανα με τους κολλητούς μου, που δεν έχω πια» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Γιατί δεν έχετε πια κολλητούς;
« Για τους ίδιους λόγους που είχα θέμα και με την κριτική. Όταν ό φίλος σου δεν θέλει να πας ένα βήμα μπροστά και προσπαθεί να σε τραβήξει πίσω, δεν είναι ωραίο.»
- Μήπως από τη στιγμή που βρήκατε τη Ρούλα Ρέβη, τον άνθρωπο που σας καταλαβαίνει, δεν είστε ανοιχτός σε νέες φιλίες;
«Η Ρούλα είναι ίσως το μοναδικό ακομπλεξάριστο άτομο σε αυτόν το χώρο. Δεν μπορώ να εμπιστευτώ τον οποιοδήποτε που θέλει να γίνει φίλος μου. Την έχω «πατήσει» πολλές φορές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πάψω να είμαι καλός με τους ανθρώπους.»
- Για να μιλάτε για αλληλεγγύη, δεν πρέπει πρώτα να την πρεσβεύετε;
« Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τους συναδέλφους μου για το πώς φέρομαι. Το ότι ψάχνω την αλληλεγγύη σημαίνει ότι δεν την έχω ζήσει. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις. Στην «Οδύσσεια» συνεργάστηκα με 19 ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών και μάλιστα από άλλες σχολές. Δουλέψαμε πολύ αρμονικά. Ήμασταν μια γροθιά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved