Γιώργος Λιάγκας: «Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τζορτζ αγόρια»
Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: «Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τζορτζ αγόρια»

Με... πρότυπό του τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Γιώργος Λιάγκας, προτρέπει τον αντρικό πληθυσμό να ακολουθήσει το παράδειγμά του.

Ο ίδιος εξηγεί μέσα από το editorial του στη real τους λόγους. Διαβάστε το...

«Η είδηση έσκασε σαν βόμβα, συνταράσσοντας εκατομμύρια θαυμάστριες σε ολόκληρο τον κόσμο που ονειρευόντουσαν τον εαυτό τους στο πλευρό του.
Αρκεί να σας πω ότι στο ομοίωμά του στο Μουσείο Τισό στο Λας Βέγκας πηγαίνουν και φωτογραφίζονται εκατοντάδες γυναίκες κάθε μήνα ντυμένες νύφες... Άσε που κάποιες από αυτές τις παντρεύει κιόλας μαζί του ο Έλβις ψευτό-παππάς.

Αυτή είναι η γυναικεία πλευρά της είδησης. Η αντρική; Υπάρχει; Μα και βέβαια! Το τελευταίο κάστρο έπεσε. Ο μύθος του όμορφου, πλούσιου γόη που μπορούσε να έχει στο κρεβάτι του σχεδόν όποια γυναίκα ήθελε, καταρρίφθηκε εν μία νυκτί. Και όχι μόνο καταρρίφθηκε αλλά και άδοξα. Θα εξηγηθώ...

Πρώτη είδηση σε όλο τον πλανήτη την εβδομάδα που πέρασε ήταν πως ο Τζόρτζ Κλούνεϊ αρραβωνιάστηκε. Στην αρχή όλοι νόμιζαν πως πρόκειται για φάρσα. Μετά, μόλις βγήκε ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο της συντρόφου του, η είδηση επιβεβαιώθηκε και η παγκόσμιοι αναστεναγμοί ήταν πολλοί. Οι γυναίκες έπαψαν να ελπίζουν και οι άντρες δεν έχουν πια διάσημο παράδειγμα για άλλοθι. Και αυτό που έκανε εντύπωση στους άντρες δεν είναι αυτή καθ' αυτή η είδηση της επίσημης δέσμευσης, όσο η επιλογή του προσώπου. Έχουν περάσει από το πλευρό του δεκάδες, πανέμορφες προσοντούχες και γνωστές για την ομορφιά και όχι κατ' ανάγκη για την προσωπικότητά τους γυναίκες. Και αντί να παντρευτεί το πρώτο μοντέλο, στον κατάλογο της φίλης μας Victoria's εκεί που έχει πιάσει στασίδι ο άλλος ταλαντούχος, ο Λεονάρδος, πάει και επιλέγει μια αγγλίδα Λιβανέζικης καταγωγής με περίεργο όνομα που ακούγεται σαν... λυχνάρι. Η Αμάλ Αλαμουντίν, μετά από μόλις 7 μήνες σχέσης καταφέρνει και «τυλίγει» το κελεπούρι Τζορτζ Κλούνεϊ. Τον πλέον περιζήτητο εργένη παγκοσμίως.

Μήπως όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι; Μήπως δεν... τύλιξε η Αμάλ τον Κλούνεϊ αλλά ο Κλούνεϊ την Αμάλ, και μήπως η όμορφη, χωρίς κραυγαλέα ομορφιά, πετυχημένη και με διεθνή καριέρα και φιλανθρωπική δράση δικηγόρος, είναι αυτή που έκανε τελικά την επιλογή; Αποτελεί πεποίθησή μου, πως οι γυναίκες είναι αυτές που μας επιλέγουν. Συγνώμη αγόρια που το λέω, αλλά οι γυναίκες είναι αυτές που πάντα παίρνουν την απόφαση, αυτές είναι που μας αφήνουν να τις φλερτάρουμε και να τις ρίξουμε και αυτές θα κάνουν και την τελική επιλογή για να προχωρήσει η σχέση. Αυτά περί άντρα κυνηγού είναι πολύ ωραία παραμύθια, ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε για να καλύπτουμε τη ματαιόδοξη πλευρά του δυνατού αρσενικού ζώου, που αν αφήσει να κατακτηθεί και όχι να κατακτήσει, θα χάσει την πρωτιά και το θρόνο του ισχυρού. Αυτόν δηλαδή –και το ξέρουμε όλοι μας- που πάντα τον είχε η γυναίκα. Το πραγματικά προικισμένο και ισχυρό φύλο.

Θα φάει και ο Τζόρτζ την παντόφλα του; Αυτό πραγματικά δεν το γνωρίζω. Όχι γιατί στο δικό του σπίτι θα γίνει η επανάσταση και θα αποφασίζει ο άντρας –όπως δηλαδή γίνεται στα περισσότερα δικά μας- αλλά γιατί απλά λόγω της φύσης της δουλειάς του, μάλλον θα περνάνε αρκετό χρόνο σε χωριστές πόλεις ή Ηπείρους.

Είναι τυχερός; Ούτε αυτό το ξέρω. Σίγουρα όμως η εικόνα ενός 55άρη, έστω και του πιο γοητευτικού 55άρη δίπλα σε μοντελάκια που τα αλλάζει σαν τα πουκάμισα, πιστέψτε με δεν είναι η καλύτερη, ούτε γι αυτόν αλλά ούτε και για το μύθο του. Ίσα ίσα, νομίζω ότι η επιλογή που ξάφνιασε πολλούς, μάλλον καλό θα κάνει στην εικόνα, τη φήμη, τους θαυμαστές και τις θαυμάστριες.

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τζορτζ αγόρια. Κάντε την επανάστασή σας και αφήστε τις γυναίκες σας να αποφασίζουν. Ξέρετε εσείς...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved