Στράτος Τζώρτζογλου: «Θα απειλούσα τον Κουν με μαχαίρι»
Showbiz

Στράτος Τζώρτζογλου: «Θα απειλούσα τον Κουν με μαχαίρι»

Τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να ασχοληθεί με το θέατρο καθώς από πολύ μικρός είχε καταλάβει πως θέλει να γίνει ηθοποιός, αποκαλύπτει ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο ίδιος, στην επισήμανση ότι είναι από τους ηθοποιούς που έχουν συνεργαστεί με ανθρώπους αξιολογότατους και στην ερώτηση αν πιστεύει ότι «είμαστε ένα άθροισμα συναντήσεων» απαντάει στη real: «Η τύχη, ως ένα σημείο, είναι και επιλογή. Εγώ, ας πούμε, από πέντε χρόνων ήξερα ότι θα γίνω ηθοποιός. Τον Κουν δεν τον ήξερα. Ασχολιόμουν ερασιτεχνικά με το θέατρο. Ξαφνικά λέω, θα πάω να βρω τον Κουν, τη στιγμή που όλοι μού έλεγαν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να σπουδάσω στο Θέατρό του. Είχα σκεφτεί διάφορα, σε περίπτωση που με απέρριπτε. Τον είχα επιλέξει. Επέμενα. Σκεφτόμουν: «Θα πάω να τον απειλήσω με μαχαίρι». Ήμουν αποφασισμένος. Απείλησα, με κάποιο τρόπο, την τύχη μου».

Το ενδεχόμενο λάθους;

«Ένα μικρό λάθος μπορεί να σε στείλει και αλλού. Έρχεται η ευλογία, αρκεί να είσαι συντονισμένος. Ήθελα πάντα να σπάω την εικόνα, να απογυμνώνομαι για να βρίσκω το αρχέτυπο. Η πορεία μου στήθηκε πάνω σε αυτά τα θραύσματα. Ήμουν απλά ένα παιδί που αγαπήθηκε από ανθρώπους που υπήρξαν μεγάλοι σε αυτό που έκαναν».

Η τωρινή κατάσταση τι συναισθήματα σας αντιγυρίζει; Νιώσατε ποτέ αδύναμος να τη διαχειριστείτε;

«Αδύναμος ποτέ. Κάνω σύμμαχούς μου τα αρνητικά. Σχήματα όπως «θλίψη», «εχθρότητα», «μίζερη ζωούλα», σε τοποθετούν κοντά στο μηδέν. Ο θυμός εμπεριέχει τον στόχο. Ο καθένας έχει χρέος να βλέπει τα πράγματα καθαρά, να αναγνωρίζει τις ευθύνες του και χωρίς ενοχές και φόβους να παίρνει τη ζωή στα σοβαρά. Μόνο έτσι της δίνει αξία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved