Δέσποινα Καμπούρη: «Οι μαμάδες πλέον συμβουλεύονται το internet φανατικά»
Showbiz

Δέσποινα Καμπούρη: «Οι μαμάδες πλέον συμβουλεύονται το internet φανατικά»

H Δέσποινα Καμπούρη πιστεύει πως οι σύγχρονες Ελληνίδες ενημερώνονται μέσα από το Διαδίκτυο ακόμα και για θέματα που αφορούν τα παιδιά τους.

«Ναι, πάρα πολύ. Είναι κάτι άλλωστε που το βλέπω και στην πράξη μέσα από το www.mothersblog.gr Οι μαμάδες πλέον συμβουλεύονται το internet φανατικά. Θεώρησα λοιπόν πως αυτή η εκπομπή θα αποτελέσει μια ωραία συνέχεια. Είναι πολύ τιμητικό για εμένα ότι οι γυναίκες με έχουν συνδέσει με αυτό το κομμάτι, της μητρότητας, της μαμάς...» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Δεν νιώθεις όμως ότι αυτό «ακυρώνει» κατά κάποιον τρόπο την επιτυχημένη πορεία που έχεις διανύσει στα μίντια ασχολούμενη με άλλα θέματα, πιο lifestyle.
« Όχι. Καθόλου. Δεν σταμάτησα να είμαι δημοσιογράφος. Απλά το ταξίδι της εγκυμοσύνης μου και της μητρότητας το μοιράστηκα με τις γυναίκες από την πρώτη στιγμή. Θυμάμαι το πρώτο μου post στο missbloom.gr που ήμουν τότε- μόλις επέστρεψα στο σπίτι από το μαιευτήριο. Η κόρη μου κοιμόταν δίπλα μου και εγώ μοιραζόμουν την εμπειρία μου. Αυτό είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα. Η μητρότητα είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στον κόσμο.»
- Να υποθέσω τότε ότι ένα δεύτερο παιδί είναι στα άμεσα σχέδια σας;
«Πραγματικά δεν ξέρω... Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη με τον Βαγγέλη αν θα κάνουμε άλλο παιδί.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved