Σταύρος Ζαχαριάς:  Η συνεργασία του με παιδιά από το X-factor και το Τhe voice
Showbiz

Σταύρος Ζαχαριάς: Η συνεργασία του με παιδιά από το X-factor και το Τhe voice

Μουσικός παραγωγός και στιχουργός, ο Σταύρος Ζαχαριάς μιλά για τα καλλιτεχνικά δρώμενα, τα παιδιά των talent shows, και τη συνεργασία του με μερικά εξ' αυτών!

Θα σκεφτόσουν τη ζωή σου χωρίς μουσική; Να κάνεις και κάτι άλλο;
Στις μέρες μας όχι ένα αλλά τρία επαγγέλματα πρέπει να κάνεις για να ζήσεις Και εγώ έχω κάνει πολλά έχω δουλέψει d.j ,delivery,βράδυ, σε super market. Έχω κάνει πολλά, αλλά καλά αλλά όχι και τόσο. Έχω υπάρξει και όχι τόσο καλό παιδί. Τα έβαλα κάτω όμως, άφησα τα άσχημα πίσω και προχωράω μπροστά. Έμαθα από τα λάθη μου και δεν τα ξανά κάνω!

Πώς βλέπεις την αναγνωρισιμότητα των καλλιτεχνών στην Ελλάδα;

Αν θυμάσαι παλιά στην Ελλάδα ο κόσμος έβλεπε κάμερα και έφευγε τώρα τρέχει για λίγα λεπτά αναγνωρισιμότητας. Τελικά όλοι θέλουν την δημοσιότητα τους. Προτιμώ να γίνονται κάποια πράγματα μέσα από την δουλειά μου και να αναγνωρίζεται αυτό που κάνω. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό τελικά. Όλα τα άλλα απλά μένουν για 5 λεπτά δημοσιότητα!

The voice, το παρακολουθείς; Ποια είναι η γνώμη σου στο συγκεκριμένο σόου;

Για μένα είναι ότι καλύτερο έχει έρθει στην Ελλάδα και καλά κάνουν όσοι πάνε στα talent shows. Γιατί τα ταλαντούχα άτομα πρέπει να βγουν στην επιφάνεια με τον σωστό τρόπο. Έχω συνεργαστεί με με παιδιά από το X factor και το greek idol αλλά και του the voice. Στηρίζω νέα παιδιά που έχουν όνειρα και αγαπούν αυτό που κάνουν.

Όσο για τα νέα του επαγγελματικά σχέδι λέει στο bizznews:

"Ετοιμάζω το πρώτο μου album όπου θα απαρτίζεται από διάφορους καταξιωμένους καλλιτέχνες. Μια ιδέα που ξεκίνησε περίπου το 2010 καθώς για τον καθένα από εμάς η μουσική είναι ένα όμορφο ταξίδι... Και μαζί με το στίχο μια διαφορετική ιστορία. Το album θα κυκλοφορήσει λίγο μετά από το Πάσχα και έχει τον τίτλο Όμορφα ταξίδια" εμπνευσμένοo από βιώματα, εικόνες και σκέψεις της καθημερινότητας.. Λίγο πριν την κυκλοφορία του album θα κυκλοφορήσει το τρίτο digital single καθώς κυκλοφορούν ήδη 2 τραγούδια με τίτλο «για πάντα θα σε θυμάμαι» με ερμηνευτή τον Νίκο Σαπουντζάκη σε σε στίχους και μουσική δικά μου και το το δεύτερο τραγούδι είναι με ερμηνευτή τον Νικόλα Αδέσποτο με τίτλο «Δεν Μου Κάνεις» σε μουσική του Παύλου Ρεμπή και σε στίχους δικούς μου".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved