Αίμιλη Χαραλάμπους:«Ο πατέρας μου δεν ήθελε  στην αρχή να δηλώσω συμμετοχή στο The Voice»
Showbiz

Αίμιλη Χαραλάμπους:«Ο πατέρας μου δεν ήθελε στην αρχή να δηλώσω συμμετοχή στο The Voice»

Ένα μικρό κορίτσι με μια πολύ ωραία λαϊκή φωνή κι ένα μεγάλο όνειρο η νεαρή Αίμιλη Χαραλάμπους η πιτσιρίκα της ομάδας της Μελίνας Ασλανίδου θεωρεί ότι ήδη είναι κερδισμένη από το The Voice. Είτε βγει νικήτρια τελικά, είτε όχι.


-Πόσο εύκολο είναι για ένα 16χρονο κορίτσι να μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία και αυτόν τον «μαγικό» ή όχι κόσμο;

«Είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά όταν πηγαίνεις και σχολείο. Ήταν όμως αυτό που ήθελα και θέλω. Και τώρα που το ζω για μένα είναι απίστευτο»

-Το βράδυ είναι ο τελικός. Αν είσαι η νικήτρια τι θα γίνει από εκεί και πέρα; Τι θα κάνεις με το σχολείο σου; Τι ονειρεύεσαι;

« Αν είμαι η νικήτρια... Πρώτα από όλα εγώ θέλω να τελειώσω το σχολείο, να κάνω τις σπουδές μου αλλά αν κερδίσω θα δούμε τι θα κάνουμε και πως θα γίνει να τα συνδυάσω. Το ξέρω ότι θα είναι δύσκολο αλλά το θέλω πολύ. Αν κερδίσω το Voice θα είναι τεράστια χαρά»

-Η οικογένειά σου όταν τους είπες ότι θα συμμετάσχεις στο παιχνίδι δεν φοβήθηκε; Δεν προσπάθησε να σε εμποδίσει;

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε στην αρχή να δηλώσω συμμετοχή. Μου είπε ότι είμαι πολύ μικρή για να πέσω στα βαθιά από τώρα και ήθελε να μεγαλώσω πρώτα και μετά να το κυνηγήσω. Η μητέρα μου, μου είπε να κάνω αυτό που πραγματικά θέλω. Κι όταν πήρα την απόφαση με στήριξαν και οι δύο»

-Επειδή στην Κύπρο γενικά, υπάρχουν αφίσες για ψήφους- όπως έχει ακουστεί και είναι αλήθεια- δικές σου γιατί δεν υπάρχουν;

«Δεν ήθελα. Μου είπαν οι φίλοι μου να μου βάλουν αλλά δεν ήθελα. Αυτός που θέλει να με ψηφίσει θα με ψηφίσει. Δεν χρειάζεται να δει αφίσες για να το κάνει. Δεν μας ψηφίζουν μόνο Κύπριοι εξάλλου. Λαμβάνουμε πολλά μηνύματα αγάπης και στήριξης και από Ελλάδα»

-Αν δεν είσαι η νικήτρια του Voice τι γίνεται;

«Χαλαρά. Εννοείται ότι όλοι θέλουμε να κερδίσουμε αλλά το πιο σημαντικό είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Φυσικά και θα ήθελα να κερδίσω αλλά είτε αυτό γίνει είτε όχι πιστεύω ότι θα ανοιχτούν πόρτες και ευκαιρίες»

-Εσύ θα άλλαζες coach αν σου δινόταν η ευκαιρία;

«Από την αρχή είχα πει ότι ήθελα να πάω με όλους! Αλλά νομίζω ότι η Μελίνα Ασλανίδου ήταν η καλύτερη επιλογή και θα την ξαναεπέλεγα.»

-Τι ονειρεύεσαι;

«Να κάνω μια καριέρα και να γραφτούν για μένα τραγούδια που δεν θα ξεχαστούν. Να αφήσω τραγούδια που θα μείνουν στην ιστορία... Απλά πράγμ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved